Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.03.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

Тернопільська обласна рада оголошує про початок відбору кандидатів до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Тернопільській областіНаціональної поліції України

До Тернопільської обласної ради надійшло звернення Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Національної поліції України від 18 березня 2019 року № 695/2/05/2019 з проханням визначити на черговій сесії Тернопільської обласної ради двох представників від громадськості для включення до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Національної поліції України.

Законом України «Про Національну поліцію» передбачено, що для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції утворюються постійні поліцейські комісії.

Згідно із статтею 51 Закону України «Про Національну поліцію» до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції входять два представники громадськості, обрані відповідною обласною радою, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

Враховуючи вищевикладені вимоги чинного законодавства України щодо  формування складу поліцейської комісії, Тернопільська обласна рада оголошує про початок відбору кандидатів до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Національної поліції України (далі – поліцейська комісія).     

Представники громадськості, які відповідають критеріям, зазначеним у статті 51 Закону України «Про Національну поліцію» та виявили бажання взяти участь у відборі кандидатів до складу поліцейської комісії, подають до Тернопільської обласної ради наступні документи:

1) лист-клопотання громадської організації на ім’я голови Тернопільської обласної ради, з пропозицією включити особу (кандидата) до складу поліцейської комісії;

2) розширена автобіографія кандидата до складу поліцейської комісії;

3) документи, які підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання увійти до складу поліцейської комісії (рекомендаційні листи, характеристики тощо).

Прийом документів від кандидатів буде здійснюватися до 22 квітня 2019 року включно Тернопільською обласною радою у робочі дні з 08:00 год. до 17:15 год. за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, (6 поверх, праве крило, канцелярія Тернопільської обласної ради).

 

 

 

Тернопільська обласна рада