Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

02.08.2019

5 серпня о 14.00 годині  у  531 кабінеті працюватиме постійна комісія обласної ради

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської обласної ради

Проект 

1. Звіт управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету за І півріччя 2019 року (лист від 09 липня 2019 року № 01-441/01-14).

Інформує. Кульчицький І.В. – начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації.

2. Звіт відділу взаємодії із засобами масової інформації Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету за ІІ квартал 2019 року (лист від 11 липня 2019 року                          № 01/078-01-12).

Інформує. Ясіновський В.А. – начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації Тернопільської обласної державної адміністрації.

3. Звіт управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету в галузі культури за І півріччя 2019 року (лист від 25 липня 2019 року № 02-914/04-44).

Інформує. Шергей Г.П. – начальник управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації.

4. Про розгляд листа Міжнародної громадської організації «Лицарський Орден Українського Козацького братства ім. Св. Миколая» від 11 липня 2019 року № 20 про проведення творчого вечора Ореста Івановича Савки у приміщенні Тернопільської обласної філармонії.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії,

Лемішка Я.П. – директор Тернопільської обласної філармонії.

5. Про розгляд листа Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницькоївід 25 липня 2019 року № 196 щодо збільшення плану прийому студентів на 2019/2020 навчальний рік.

Інформує. Римар Л.І. – директор Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької

6. Про проект обласної програми вшанування українців, постраждалих у ХХ столітті внаслідок окупаційних режимів, Героїв Небесної Сотні, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил у ХХІ столітті на 2020-2022 роки.

Інформує. Кульчицький І.В. – начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації.

7. Про розгляд зверненняВеликоглибочецького первинного осередку «Просвіта» ім. Т.Шевченка від 11 червня 2019 року щодо прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області народного історико – меморіального музею Ярослави і Слави Стецьків, кімнати – музею Петра Медведчука, а також будівлі, майна, земельної ділянки, які знаходяться у с. Великий Глибочок Тернопільського району Тернопільської області та належить Великоглибочецькому осередку «Просвіту» ім. Т. Шевченка на баланс комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно – визвольної боротьби Тернопільщини.      

Інформує. Філь Є.В. – в.о. директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини.