Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.10.2019

18 жовтня об 11.00 в кабінеті № 532 відбудеться засідання постійної комісії

Проект порядку денного

засіданняпостійної комісії Тернопільської  

обласної ради з питань освіти,науки, молодіжної політики,   

фізичної культури і спорту 

1. Про розгляд поданого проекту статуту обласної дитячо-юнацької спортивної школи від  10 квітня 2019 року № 80.

Інформує: директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи Василь Куземчак.

2. Про розгляд поданого проекту статуту Тернопільського обласногокомунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді від 26 червня 2019 року № 148.

Інформує: директор Тернопільського обласногокомунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Оксана Пшенична.

3. Про розгляд довідки поданої Тернопільською обласною державною адміністрацією від 24 червня 2019 року щодо результатів вивчення робочою групою ефективності використання коштів  обласного бюджету  на проведення заходів та виконання обласних програм Тернопільським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

4. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації щодо затвердження змін до обласної програми підтримки сім’ї та протидії домашньому насиллю на 2017-2020 роки.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

5. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації щодо затвердження змін до програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

6. Про розгляд та заслуховування інформації начальника відділу правового забезпечення діяльності обласної ради  та територіальних громад виконавчого апарату Тернопільської обласної радиз питань законності звільнення Рудник О.В. – директора Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської  обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Ігор Леськів.

7. Про розгляд листа Тернопільської обласної державної адміністрації від 30 липня 2019 року № 07-4603/05 щодо ходу виконання обласної програми  «Молодь Тернопільщини» на 2016-2020 роки у І півріччі 2019 року.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

8. Про розгляд листа заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Безпоповцевої С.Т. отриманий Тернопільською обласною радою  28 січня 2019 року (вх. 07-615/42) щодо ходу виконання рішення сесії Тернопільської обласної ради від 06 листопада 2018 року         № 1233 «Про звільнення Смачила Івана Михайловича з посади директора Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради, який належить до сфери управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації».

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома.

9. Про розгляд листа управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 16 липня 2019 року № 05-37/2173-10 щодо штатного розпису комунальної установи Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома.

10. Про розгляд листа комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» від 17 липня 2019 року № 103 про проведення експертної оцінки основних засобів, які передані Тернопільській обласній раді та прийняті на баланс комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту».

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Володимир Приймак.

11. Про розгляд публічного звітування за підсумками ІІ кварталу    2019 року управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 18 липня 2019 року № 01.01-14/323.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

12. Про розгляд та заслуховування інформації  про використання бюджетних коштів обласного бюджету за І півріччя 2019 року управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 17 липня 2019 року № 02-20/463 (включно з реєстром договорів за             І півріччя 2019 року від 23 липня 2019 року № 02-20/474).

Інформує: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної  державної адміністрації Віталій Тріль.

13. Про розгляд висновку відділу правового забезпечення діяльності обласної ради та територіальних громад області виконавчого апарату Тернопільської обласної ради щодо Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти та внесення пропозицій до проекту Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської  обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Ігор Леськів.

14. Про розгляд та заслуховування інформації  про використання бюджетних коштів обласного бюджету закладами освіти за І півріччя          2019 року управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 01 серпня 2019 року № 05–37/2289-10.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома.

15. Про розгляд листів Благодійної організації «Дім милосердя» від    16 липня 2019 року № 44 та № 45 щодо створення комунальної реабілітаційної установи змішаного типу «Чортківського регіонального центру реабілітації «Дім милосердя» на основі вже діючої Благодійної організації  «Дім милосердя» і забезпечення її функціонування та щодо надання фінансової допомоги у сумі 2,5 млн. грн. для подальшого розвитку «Дім милосердя».

Інформує: голова правління Благодійної організації «Дім милосердя» Тетяна Дубина.

16. Про розгляд листа поданого Тернопільським обласним молодіжним центром від 30 серпня 2019 року № 46 щодо погодження Головою Тернопільської обласної ради штатного розпису  даного закладу.

Інформує: директор Тернопільського обласного молодіжного центру Богдан Бутковський.

17. Про розгляд клопотання управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 02 вересня 2019 року № 05-37/2539-10 щодо розроблення положення про конкурс на посаду керівника державного комунального закладу загальної середньої освіти управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома.

18. Про розгляд листа поданого Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 20 серпня 2019 року № 01-02/825 про виділення коштів для реалізації обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини в навчальних закладах Тернопільської області.

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Олександр Петровський.

19. Про розгляд листа поданого Тернопільським ліцеєм № 21 – спеціалізована мистецька школа  імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області від 05 вересня 2019 року № 167 щодо сприяння  в реалізації проекту меморіалу пам’яті Ігоря Герети.

Інформує: директор Тернопільського ліцею № 21 – спеціалізована мистецька школа  імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області Марія Гудима.

20. Про розгляд та погодження головою Тернопільської обласної ради штатних розписів закладів та установ освіти обласного підпорядкування поданих управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 12 вересня 2019 року № 05-05/2664-10:

- Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського;

- Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді;

- Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України;

- Колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району;

- Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді;

- Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою;

- Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру;

- Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу;

- Теребовлянського навчально-виховного комплексу;

- Струсівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів;

- Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату       І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання. 

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома. 

21. Про розгляд клопотання управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 30 серпня 2019 року № 05-37/2529-10 щодо аналізу управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації нової редакції статуту Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома.

22. Про розгляд письмового колективного звернення працівників комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» від 24 вересня         2019 року щодо вжиття заходів із захисту установи від втручань у її діяльність.

Інформує: старший тренер комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Назарій Бурик.

23. Про розгляд порушених питань гр. Починком О.І. у письмовій заяві від 30 вересня 2019 року (вх. 1513/П-10-18).

 Інформує: громадянин Олександр Починок. 

24. Про розгляд листів представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у центральних областях від 03 жовтня 2019 року № 02/157вих-19 щодо виявлення порушення конституційних прав вихованців під час проведення моніторингового візиту до колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району з питань стану забезпечення прав вихованців на отримання відповідного рівня освіти та індивідуального розвитку, реалізації права на гідні умови проживання та медичне обслуговування та Української Греко-Католицької церкви курія Тернопільсько-Зборівської архиєпархії від 22 серпня 2019 року № 364/2019 щодо можливості перенесення колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району у місто Тернопіль.

Інформує: 1. Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у центральних областях Валерій Ольховий.

2. Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк.

25. Про розгляд листа Тернопільської обласної державної адміністрації  від 03 жовтня 2019 року № 03-5982/07 про нормативно-правове забезпечення діяльності молодіжних центрів.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

26. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної  громадської організації «Федерація біатлону Тернопільської області» від 08 жовтня      2019 року № 22 щодо можливості зміни меж ботанічного саду.

Інформує: президент Тернопільської обласної  громадської організації «Федерація біатлону Тернопільської області» Віктор Щур.