Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.02.2020

 У Байковецькій ОТГ слухають молодь    

https://bsr1653.gov.ua/ 

Голова Байковецької ОТГ Анатолій Кулик зустрівся з молоддю села Лозова. Такі зустрічі керівник громади запланував провести у кожному селі. За його словами, діалоги з молодими людьми є надзвичайно важливими, адже вони – майбутнє нашої України, адже саме їм розбудовувати нашу державу, нашу громаду.

Співпрацю молоді з головою та представниками сільської ради благословив парох місцевої церкви отець Ігор Бойчук. У своєму короткому зверненні до юнаків та дівчат він, зокрема, просив їх з мудрістю користуватися Інтернетом. Адже у цій мережі є дуже багато корисного і цікавого, а є і те, що завдає великої шкоди психіці і свідомості людини.
Опісля Анатолій Романович звернувся до присутніх та закликав їх бути максимально щирими і відвертими. Тобто говорити про все, що їх турбує, що їм потрібно. Бо не почувши проблеми, неможливо її вирішити. Треба віддати належне молодим людям: вони з розумінням поставились до прохання голови. Саме тому розмова вийшла діловою і конструктивною.

Отже, чого прагнуть молоді лозівчани?
технічного обладнання для дозвільного простору (проектор, екран, комп’ютер);
спортивного залу з тренажерами для занять силовими видами спорту;
спеціалізованого приміщення для занять фітнесом;
роздягальні на сільському стадіоні;
сценічного одягу для художньої самодіяльності;
поповнення бібліотечного фонду не тільки українською літературою, а й зарубіжною.

Ще більш вагомим є той факт, що молодь не тільки перелічувала свої потреби і проблеми, а й пропонувала шляхи їх вирішення, пропонувала свою допомогу для їх втілення. Наприклад, молоді люди готові власноруч робити ремонт у приміщеннях, які виділять для них. Інший приклад. Цінителі художнього слова запропонували ділитися прочитаними книгами з іншими читачами, здавши їх у бібліотеку. Були й інші ініціативи, варті уваги.

Сільський голова Анатолій Кулик позитивно сприйняв пропозиції молоді і поставив завдання структурним підрозділам сільської ради сприяти їх вирішенню.
Разом з керівником громади на зустрічі з лозівчанами були заступник сільського голови Віктор Пулька, секретар сільської ради Юлія Турчманович, директорка Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оксана Яріш, начальник відділу культури, молоді та спорту Роман Сушко, начальник відділу промоції і туризму Михайло Лисевич, представник громадської молодіжної організації «Файна громада» Василь Телеп, а також сільський староста Петро Олійник. Вони відповідали на запитання присутніх і ділилися своїм досвідом.

Не обминули учасники діалогу у Лозові і проблем усього села. Люди говорили про недостатнє опалення у дитячому садочку, про сильні протяги на ігровому майданчику, про небезпечну ділянку дороги, що проходить через село…
Як зазначив сільський голова Анатолій Кулик, він і його команда зроблять усе, щоб максимально вирішити порушені жителями села проблеми.