Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

18.02.2020

Ґендер-квест: пізнавально, весело, цікаво - ввважають у Байківцях

 

https://bsr1653.gov.ua/  
У Байківцях з ініціативи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся квест з питань ґендерної обізнаності учнівської молоді. Проводила захід завідувачка відділом соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю Терцентру Світлана Ломовцева.
Квест, як інтерактивна, динамічна, інтелектуальна гра дозволяє опановувати знання та уміння у невимушеній атмосфері, обмінюватися думками та вчить співробітництву. Тому школярі охоче беруть участь у подібних заходах. Так, учасниками нашого квесту були старшокласники: 3 дівчат і 9 хлопців. Вони розділилися на дві команди.
Серед завдань, запропонованих учасникам - термінологічна розминка, визначення стереотипних тверджень та фемінітивів. Дуже незвичним і, водночас, захоплюючими були завдання, які передбачали догляд за немовлям, зокрема, одягання підгузків. Аби пройти усі випробування, команди мусіли комунікувати з працівниками сільської ради, адже кожне наступне завдання потрібно було відшукати у одному з відділів. Довелося юнакам та дівчатам зазирнути і у ЦНАП. Радо виконували завдання директора БК с.Байківці Мар’яна Гарбуза, адже усі школярі його добре знають.
Діти з особливим азартом виконували кожне з завдань. Тут доводилось задіяти і уважність, і пам'ять, і ерудицію, і швидкість. Гарний настрій, посмішки та позитив супроводжував учасників упродовж усього квесту. Хоча змагання були доволі запеклими, команди йшли нога в ногу.
Учасники впорались з поставленими завданнями. І, як не дивно, переможцями стали обидві команди, адже вони набрали однакову кількість балів. Усі отримали заохочувальні призи, а головним подарунком квесту була настільна гра «ALIANS».