Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.02.2020

2 березня об  11.00 годині в 531 кабінеті розпочнеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради

з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства

Порядок денний

Проект 

 

 

           1. Про стан готовності до роботи в умовах загрози появи коронавірусу COVID-19 та здійснення заходів із запобігання його поширенню на території Тернопільської області.

Запрошені. Богайчук Володимир Григорович – начальник управління охорони здоровя Тернопільської обласної державної адміністрації;

Чайчук Оксана Тимофіївна – в.о.директора державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України».

2. Про звіт генерального директора ОВТ аптечного об’єднання про роботу за 2019 рік, фінансовий план  і штатний розпис на 2020 рік ( лист від 24 лютого 2020 року №69).

Інформує. Марків Наталія Василівна – генеральний директор обєднання. 

3.    Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради від 10 лютого 2020 року №89 «Про погодження кандидатури».  

Інформує. Джус Михайло Ярославович – генеральний директор (головний лікар)  підприємства.

Запрошена. Мончак Ганна Василівна – кандидат на посаду  медичного директора підприємства.

4. Про розгляд листа Тернопільської обласної державної адміністрації від 24 лютого 2020 року №03-1291/05 «Щодо проєкту обласної програми».

Інформує. Дрозд Ростислав Омелянович - керівник служби у справах дітей облдержадміністрації.

5. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр» Тернопільської обласної ради    від 20 лютого 2020 року №112.

Інформує. Рудик Вадим Дмитрович -    генеральний директор (головний лікар)  підприємства.

 Запрошений. Богайчук Володимир Григорович – начальник управління охорони здоровя Тернопільської обласної державної адміністрації.

6. Про розгляд ріщення зборів трудового колективу комунального некомерційного підприємства «Теребовлянська обласна станція переливання крові «Тернопільської обласної ради від 19 лютого 2020 року №18.

Інформує.

Запрошений. Богайчук Володимир Григорович – начальник управління охорони здоровя Тернопільської обласної державної адміністрації.

7. Про розгляд заяв головного лікаря Язловецького обласного протитуберкульозного санаторію Гарбуза С.М., головного лікаря Чортківського обласного протитуберкульозного диспансеру Черкасова М.О.  від 17 лютого 2020 року.

Інформує. Свистун Роман Васильович – голова постійної комісії.

8. Про розгляд листа комісії з припинення Кременецького обласного протитуберкульозного диспансеру від 25 лютого 2020 року про внесення змін до складу комісії.

Інформує. Вальчук Григорій Іванович – голова комісіїз припинення Кременецького обласного протитуберкульозного диспансеру.

9. Про розгляд листа Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області від 24 лютого 2020 року №13-19-04-12/856-2020 про результати ревізії.

Інформує. Мазур Петро Євстахович – керівник Кременецького медичного коледжу ім.Арсена річинського.

10. Про розгляд листа Сумської обласної ради від 03 лютого 2020 №01-21/55 про підтримку звернення.

     Інформує. Свистун Роман Васильович – голова постійної комісії.

11. Про план роботи постійної комісії на 2020 рік.

     Інформує. Свистун Роман Васильович – голова постійної комісії.