Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

23.05.2020

23 травня відзначаємо День Героїв!

Шановні краяни!

 Вітаю Вас зі святом  непереможного духу нашого народу - Днем Героїв. У цей День  ми вшановуємо визначні історичні постаті, котрі поклали своє життя на вівтар становлення суверенної України, ми схиляємо  голови перед усіма людьми, котрі не скорились, не зігнулись, не впали у відчай у роки лихоліть та поневірянь, а піднімались на боротьбу та ціною власного життя виборювали перемогу. На жаль, когорту Героїв минулого поповнюють Герої сучасності – Герої Небесної Сотні, Герої, котрі полягли у боях із російськими окупантами на сході.

День Героїв – це свято наших звитяг, це ще одне незаперечне підтвердження нашої славної історії. Це свято величі духу вояків – борців за волю України і є символом незборимості України.

 Переконаний, що на величі вчинків й величі духу Героїв минулого виховують  героїв сьогоднішнього дня і майбутнього. У всіх народів є ціла система свят, що возвеличують подвиги співвітчизників, бо на цьому будується світогляд, культура нації.

 Щоразу в кожному поколінні українців народжувались Герої, котрі піднімались на боротьбу та ціною навіть власного життя виборювали перемогу. Вони  ніколи не плазували перед  чужинцем і відчайдушно йшли до мети – суверенної України, а нині своїми життями захищають суверенітет на сході.

Відзначаючи  Свято Героїв, ми засвідчуємо своє незмінне прагнення та тверде переконання йти накресленим Героями шляхом до найвищої мети – повноцінного суверенітету, цілісності, розквіту і слави України. Вклонімось пам’яті наших героїв - усіх тих, хто віддав життя за Україну. Пом’янімо їх душі та візьмімо за взірець їхнє самовіддане служіння в ім’я Вітчизни.

Молімо Небеса за здоров’я та щасливе повернення з перемогою тих Героїв, які нині боронять Україну.

Cлава Україні! Героям слава!

Голова обласної ради                                                                 Віктор Овчарук