Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

17.06.2020

У Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці - Віртуальні книжкові канікули 

 http://library.te.ua/ 

У рамках проєкту «Літературні забавлянки з дітьми та дорослими» і для корисного відпочинку вашої малечі відділ міського абонементу Тернопільської ОУНБ пропонує побувати  у віртуальному світі літніх канікул!

Упродовж тижня, кожного дня на сторінці Прочитай.Книгозбірня, у фейсбуці, ми пропонуватимемо дорослим і дітям поринути у цікаві енциклопедії, вивчати разом чарівні слова, дізнаватись приголомшливі факти про домашніх улюбленців, знайомитись зі світом природи, відкривати для себе англійську мову та виконувати багато цікавих завдань: малювати, дивитися мультфільми, творити та розважатися!

Розпочинати канікули з книгою будемо завтра (3 червня).

А сьогодні у нас офіційний день знайомств! Не важливо у якому ти місті, навіть не виходячи з дому можна весело, а головне з користю проводити час.

 

Що ж буде у програмі книжкового табору?

День 1.

Весела мандрівка, де всіх чекає захоплююча подорож та цікаве заняття з квілінгу. Будемо дивитись «Корисні підказки.Канікули»

День 2.

Придивимося ближче до потаємного життя котиків та дізнаємось про них багато цікавих фактів! Приготуйте собі папір, простий олівець та фарби. Пензлика не потрібно. Малюватимемо пальчиками.

А також будемо дивитися мультик про Пана Коцького

День 3.

Знайомство з книгами-велетнями, в яких художник створив ілюстрації, використавши фотографії як матеріал для прогулянки величними музеями! А все детальніше згодом.

А ще до вашої уваги ми пропонуватимемо  переглянути ЕЛЕКТРОННУ КНИГУ про «КОРОНАВІРУС».  Видання простою мовою дає відповіді на ключові питання про вірус. Для практичного  завдання підготуйте пластилін.

День 4.

У нас буде день англійської мови. Вивчатимемо слова, що заховалися в малюнках!
Робитимемо закладки для книжок своїми руками!

День 5.

Вивчатимемо себе та світ довкола! Буде завдання для юних кмітливих художників <img class="emoji" draggable="false" src="https://s.w.org/images/core/emoji/11.2.0/svg/1f642.svg" alt="