Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.06.2020

 

23 червня об 11.00 годині в     кабінеті № 531      працюватиме комісія

                                                                                     

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства

Тернопільської обласної ради

 Проект

 

1. Про розгляд звернення Тернопільської обласної державної адміністрації від 28 лютого 2020 року № 01-1440/06 щодо внесення змін до складу комісії з присудження обласної премії імені Івана Марчука в галузі образотворчого мистецтва для обдарованих дітей Тернопільської області затвердженої рішення Тернопільської обласної ради від 31 травня 2016 року    № 178 «Про започаткування щорічної обласної премії Івана Марчука в галузі образотворчого мистецтва для обдарованих дітей Тернопільської області».

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

2. Про розгляд звернення Тернопільської обласної державної адміністрації від 05 травня 2020 року № 01-3076/05 щодо внесення змін до складу комітету з присудження обласних премій в галузі культури, затвердженим рішення Тернопільської обласної ради від 08 червня 2018 року №994 «Про затвердження положення про обласні премії в галузі культури та складу комітету з присудження обласних премій в галузі культури».

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

3. Про розгляд клопотання Теребовлянського коледжу культури і мистецтв від 27 травня 2020 року № 123 про затвердження статуту в новій редакції.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

4. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного методичного центру народної творчості від 01 червня 2020 № 94 щодо безоплатної передачі з балансу Тернопільського обласного методичного центру народної творчості друкованої продукції на баланс комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини».

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

5. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця (м. Тернопіль) Малько Ю.Є від 13 травня 2020 року № 4 щодо укладання договору-сервітуту для встановлення двох інформаційних стендів.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

6. Про розгляд листа комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» від 28 квітня 2020 року № 019.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.

7. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини від 17 червня 2020 року   № 117/01-8 про затвердження статуту в новій редакції.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії.