Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.09.2020

23 вересня в    532 кабінеті о 9 годині 30 хвилин розпочнеться засідання постійної комісії обласної ради  

Орієнтовний перелік питань на засідання

постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально -економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності                                                               

 

  1. Про розгляд звернення Струсівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів від 04 березня 2020 року №47 щодо вирішення питання подальшого функціонування нерухомого майна - графського будинку по вул.Миру,3Б у с.Струсів Теребовлянського району, пам’ятки архітектури місцевого значення, яке перебуває на балансі вказаної санаторної школи.
  2. Про розгляд депутатського звернення  депутата Тернопільської обласної ради Бутковського Б.Л. від 24 квітня 2020 року №0002/2020 щодо надання кабінету  відділу сприяння заходів організації територіальної оборони.
  3.   Про розгляд подання Білецької сільської ради Тернопільського району  від 11 червня 2020 року №555 щодо передачі транспортних засобів із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області до комунальної власності територіальної громади села Біла, які перебувають на балансі  комунальної установи Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» для потреб  комунального закладу «Великоглибочецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.Ярослава Стецька».
  4. Про  розгляд клопотання КУ ТОР «Тернопільська  обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» від 17 червня 2020 року №54  з приводу передачі на баланс вказаної дитячо-юнацької спортивної школи  нежитлового приміщення по вул.Шептицького,26 у м.Тернополі.
  5. Про розгляд  клопотання КУТОР «Тернопільська  обласна школа вищої спортивної майстерності» від  17 червня 2020 року №61/01-09 з приводу передачі на баланс вказаної школи вищої спортивної майстерності нежитлового приміщення по вул.Шептицького,26 у м.Тернополі.
  6. Про  розгляд клопотання КУ ТОР «Тернопільська  обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» від 18 червня 2020 року №103  з приводу передачі на баланс вказаної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту нежитлового приміщення по вул.Шептицького,26 у м.Тернополі.
  7. Про розгляд клопотання релігійної організації «Жіночий Монастир Згромадження Сестер Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с.Язловець» від 23 червня 2020 року №06/20 з приводу передачі вказаній релігійній організації колишніх монастирських приміщень у с.Язловець Бучацького району  та  подання  від Генерального консульства  Республіки Польща від  21 липня 2020 року щодо надання дозволу на проведення  ремонтних робіт в частині Палацу у с.Язловець Бучацького район.
  8. Про розгляд подання управління туризму Тернопільської обласної державної адміністрації від 30 червня 2020 року  №121-06/01-09 щодо надання інформації про використання бюджетних коштів обласного бюджету згідно форм, що додаються до подання.
  9. Про розгляд подання управління міжнародного  співробітництва  та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації від 13 липня 2020 року  №239-2/01-10 щодо  публічного звітування головних розпорядників коштів  обласного  бюджету за підсумками ІІ кварталу 2020 року.
  10. Про розгляд клопотання Бережанської міської ради від 02 липня 2020 року №1350/03-04 з приводу передачі до комунальної власності Бережанської  міської територіальної громади будівель та майна КНП «Бережанський обласний дитячий гастроентерологічний санаторій» Тернопільської обласної ради, та земельної ділянки, на якій вони розташовані.
  11. Про розгляд клопотання  комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезинфекція» від  01 липня 2020 року №1/07  з приводу  надання дозволу на продовження договору оренди  нежитлового приміщення в Тернопільському обласному виробничо-торговому аптечному об’єднанні по вул.Бродівська,5 у м.Тернополі ,  терміном на 10 років.
  12. Про розгляд  подання Тернопільського обласного центру медико-соціальної експертизи від 14 липня 2020 року №164 з приводу продовження договорів оренди :

- нежитлового приміщення, площею 113.6 кв.м  по вул.Клінічна,1 у м.Тернополі, яке обліковується на балансі КНП «Тернопільська університетська лікарня» ТОР;

- нежитлового приміщення, площею 91.0 кв.м  по вул.Тролейбусна,14 у м.Тернополі, яке обліковується на балансі КНП «Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань» ТОР.

  1. Про розгляд подання управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації від 08 липня 2020 року № 231-7/01-10    щодо звіту про виконання у 1 півріччі 2020 року обласної програми співпраці із закордонними українцями на період до 2020 року.
  2. Про розгляд заяв мешканців гуртожитку Тернопільського музичного коледжу ім.С.Крушельницької Саєнко М.Г., Строценя Б.С., Штогуна О.М. з приводу погодження  переобладнання кімнат під квартири у вказаному гуртожитку по вул.Б.Лепкого,5 у м.Тернополі.
  3. Про розгляд подання департаменту  економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації  від 06 липня 2020 року №01/2-14/789 щодо публічного звітування  головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками ІІ кварталу 2020 року.
  4. Про розгляд подання КНП «Теребовлянська  обласна станція переливання крові» ТОР від 15 липня 2020 року №43 з приводу встановлення  орендної плати за нежитлове приміщення, загальною площею 56.0 кв.м  та підсобних приміщень 29.6 кв .м комунальному некомерційному підприємству «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ТОР відповідно до рішення Тернопільської обласної ради від 06 липня 2020 року №1629.
  5. Про розгляд клопотання КНП Теребовлянської районної ради «Теребовлянська  центральна районна лікарня» від 09 липня 2020 року №443 з приводу передачі  апаратів та обладнання ортопедичного кабінету Теребовлянського навчально-виховного комплексу  на баланс КНП Теребовлянської районної ради «Теребовлянська  центральна районна лікарня».
  6. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 17 липня 2020 року №01-02/543 щодо надання дозволу інституту на взяття на баланс  будівлі та майна і прилеглу територію (до 1 га ) у с.Гутисько Бережанського району Тернопільської області з метою організації та здійснення науково-дослідної. навчально-методичної, виробничо-оздоровчої роботи та навчально-методичних практик вчителів-слухачів курсів підвищення кваліфікації.
  7.   Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального об’єднання «Профілактична дезінфекція» від 27 липня 2020 року № 5/01 з приводу затвердження штатного розпису об’єднання.
  8. Про розгляд  клопотання  ТзОВ «Екватор-Тер»  від 22 липня 2020 року щодо надання дозволу ТзОВ «Екватор-Тер» на проведення капітального ремонту та реконструкції колишнього паливного складу – нежитлового приміщення по вул.Незалежності,2Ж у м.Хоростків Гусятинського району і виготовлення проектно-кошторисної документації, яке орендує  вказане товариство.
  9. Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Петрика В.І від 22 липня 2020 року з приводу надання дозволу на проведення капітального ремонту та реконструкції орендованого приміщення по вул.Підлісна,26а у с.В.Гаї Тернопільського району, яке перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр тернопільської обласної ради.

 

  1. Про розгляд клопотання  приватного підприємства «Партнер»   з приводу надання дозволу  на проведення реконструкції та капітального ремонту орендованого приміщення по вул.Героїв Євромайдану,3 у м.Тернополі, яке перебуває на балансі Тернопільського обласного краєзнавчого музею.
  2. Про розгляд  подання Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського від 27 липня 2020 року №278 щодо виділення коштів на  ремонт шатрового даху або надати дозвіл на консервацію  вказаного об’єкта.
  3. Про розгляд заяви товариства «Міщанське братство»  м.Тернополя  від 24 червня 2020 року та від 07.07.2020 року  щодо виділення двох кімнат для офісу товариства  у будинку по вул.Острозького, 11 у м.Тернополі .
  4. Про розгляд заяви директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Тернопільавіаавтотранс» Малецького Юрія Богдановича від  28 липня 2020 року щодо  звільнення його з посади директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Тернопільавіаавтотранс».
  5. Про розгляд клопотання  депутата Тернопільської обласної ради Бабали В.В. від 29 липня 2020 року, голови Бучацької РДА Олени Кравчук щодо надання в оренду приміщення площею 83,2 кв.м для облаштування лабораторного приміщення Бучацької центральної АЗПСМ.
  6. Про розгляд клопотання  Теребовлянської РДА від 13 липня 2020 року    № 01 – 867/02 –15 щодо передачі водонапірної вежі та свердловини питної води в с. Буданів до  комунальної власності територіальної громади Буданова.

28. Про розгляд клопотання  КНП «Тернопільський обласний центр служби крові» Тернопільської обласної ради від 29 липня 2020 року № 304 щодо списання з балансу  центру служби крові апарату «Гемофенікс».

  1. Про розгляд клопотання  Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи – інтернату І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання від 30 липня 2020 року № 227 щодо сприяння передачі приміщень Бережанської міської гімназії ім. Б.Лепкого до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області для потреб Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи – інтернату І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання.

30. Про розгляд клопотання КУ ТОР «Тернопільська  обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» від 05 серпня 2020 року № 125  з приводу надання дозволу на списання автомобіля ГАЗ 3221.

  1. Про розгляд подання  Тернопільської обласної  організації інвалідів всеукраїнської  громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» від 06 серпня 2020 року №16,  Тернопільської міської організації ветеранів Афганістану від 06 серпня 2020 року №68, Тернопільської міської організації «Інваліди Чорнобиля» від 06 серпня 2020 року №03 щодо встановлення  розміру орендної плати  за приміщення  по вул.Івана Франка у м.Тернополі , які орендують вказані громадські організації.

32. Про розгляд подання комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» від  10 червня 2020 року №01-08   щодо  виключення з переліку на приватизацію незавершеного будівництвом  нежитлового будинку по вул.Надрічна,24 у с.Мишковичі Тернопільського району та  включити  в перелік обєктів на  приватизацію шляхом викупу паливний склад у м. Хоростків  Гусятинського району.

33. Про розгляд клопотання Ланівецького районного військового комісаріату від 14 липня 2020 року №676 щодо  продовження договору  оренди  на автомобіль NISSAN MAХІМА, державний реєстраційний  номер ВО 7776 АН, 2001 року  випуску, який перебуває на балансі Тернопільської обласної ради.

34. Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального дитячого будинку  для дітей шкільного віку від 06 серпня 2020 року №109 щодо виділення коштів  на капітальний ремонт (реконструкцію) дитячого будинку.

 

35. Про розгляд подання рятувально-водолазної служби Тернопільської області від 10 серпня 2020 року №156  рятувально-водолазної служби  Тернопільської області щодо ліквідації заборгованої заробітної плати  працівникам  рятувально-водолазної служби.

36. Про розгляд подання  комунальної установи Тернопільської обласної ради «База спеціального медичного постачання» від  12 серпня 2020 року  №112  щодо  надання дозволу на списання з балансу установи  основних засобів.

37. Про  розгляд подання  КНП «Тернопільський обласний спеціалізований  будинок дитини» ТОР  від 07 серпня 2020року №163 щодо надання дозволу на списання з балансу основних засобів.

38. Про розгляд подання комунального підприємства «Тернопількомунінвест»  від 10 серпня 2020 року №228  щодо  виділення  кабінету в приміщенні КП теплових мереж «Тернопільтеплокомуненерго» за адресою вул..Київська,3а в м.Тернополі, з орендною платою 1 грн. за місяць, терміном на 35 місяців.

  1.   Про розгляд клопотання  Більче - Золотецької об’єднаної  територіальної громади  від 10 серпня 2020 року №420/02-07  щодо  передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області до комунальної власності територіальної громади  Більче-Золотого, майна, яке перебуває на балансі КНП «Більче-Золотецька  фізіотерапевтична лікарня реабілітації» Тернопільської обласної ради, для потреб  КНП «Більче-Золотецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини».

40. Про розгляд подання комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр служби крові» Тернопільської обласної ради від 13  серпня 2020 року №331 щодо  надання дозволу центру служби крові  на продовження договору оренди нежитлового приміщення, площею 2.0 кв.м, за адресою м.Тернопіль, вул.Клінічна,1, з Тернопільською філією АТ КБ «Приватбанк».

41. Про розгляд подання Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання від 14 серпня 2020 року №319  щодо надання дозволу аптечному об’єднанню на продовження договору оренди нежитлового приміщення по вул.Шевченка, 2 у м.Підгайці, з квартирно-експлуатаційним відділом м.Тернополя для розміщення Підгаєцького районного військового комісаріату.

42. Про розгляд подання комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В.Г.Вершигори» Тернопільської обласної ради  від 14 серпня 2020 року №01-12/225 «Про намір укласти договір оренди частини нежитлового приміщення.

43. Про розгляд  звернення  в.о. керівника   організації ПРООН в Україні  від 10 серпня 2020 року  «Про клопотання  щодо надання  приміщення  в оренду».

44. Про розгляд подання  Тернопільської обласної державної адміністрації від 19 серпня 2020 року №03-5838/06 «Щодо професійно-технічного училища №34 смт Коропець Монастириського району».

45. Про розгляд  подання Південно-Західного управління  міністерства юстиції (Івано-Франківськ) від 28 серпня 2020 року б/ н щодо  незаконних дій управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради, на думку  Південно-Західного  управління.

46. Про розгляд  подання  депутата Тернопільської обласної ради Овчарука В.В. від 01.09.2020 року  №8 з приводу забезпечення і розподілу між закладами охорони здоров’я Тернопільської області медичних масок, рукавичок, респіраторів, дезифікуючих засобів та інших  медичних виробів, які знаходяться  в медичному складі №1170 м.Збараж комунальної установи Тернопільської обласної ради «База спеціального медичного постачання».

47.  Про розгляд  подання Гримайлівської селищної ради Гусятинського району Тернопільської області від 25 серпня 2020 року №255 щодо  звернення про передачу  до комунальної власності Гримайлівської селищної  ради приміщення колишньої аптеки в смт Гримайлів, площа  Пулюя,10, для розміщення центру з надання  адміністративних послуг та Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання від 03  вересня 2020 року №360 щодо приміщення Гримайлівської обласної комунальної аптеки №53».

48. Про розгляд подання рятувально-водолазної служби Тернопільської області від 02 вересня 2020 року №165  «Про реалізацію державного майна, яким користувались рятувально-водолазна служба Тернопільської області».

49. Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного  віку від 21 серпня 2020 року №114  щодо затвердження плану реформування Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного  віку.

50. Про розгляд заяви  викладача  Теребовлянського  коледжу культури і мистецтв  Майовського Петра Степановича  від 02.09.2020 року щодо призначення його виконуючим обов’язки на посаді директора Теребовлянського  коледжу культури і мистецтв.

51. Про  розгляд клопотання КНП «Тернопільська  обласна  дитяча клінічна лікарня» ТОР  від 11 вересня 2020 року №674-01/02  та   №675-01/02 щодо надання дозволу на продовження договору оренди нежитлового приміщення:

      -   площею 59.87 кв.м та долі площ  спільного користування 29.24 кв. м для розміщення кафетерію з ФОП Завидовським С.Б., по вул..А.Сахарова,2 у м.Тернополі ;

     -   площею 2.3 кв.м для розміщення банкомату  АТ КБ «Приватбанк», по вул..А.Сахарова,2 у м.Тернополі .

52. Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» від 14 вересня 2020 року №1-231 та №1-233 щодо погодження штатного розпису  підприємства.

53. Про розгляд подання Тернопільського обласного підприємства «Експерт» від 15 вересня 2020 року №26 щодо погодження штатного розпису  підприємства.

54. Про розгляд  заяви  голови  ліквідаційної комісії обласного  медичного  центру для лікування і реабілітації учасників АТО Веремчука  А.С. від 11 вересня 2020 року про розгляд заяви щодо  звільнення його  від обов’язків голови ліквідаційної  комісії у зв’язку із зміною фактичного  місця проживання.

55. Про розгляд подання Південно-Західного   міжрегіонального управління   Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ від     09   вересня   2020  року  №1-38/2815-20 з приводу   вирішення  питання щодо сплати з 01 серпня  2020 року експлуатаційних  витрат  орендованих приміщень, площею 1219.2 кв.м, за адресою вул.М.Грушевського,8 у  м.Тернопіль.

56. Про розгляд подання Тернопільського обласного  центру комплексної реабілітації від 31 серпня 2020 року №119 про  вжиття заходів щодо передання обласним медичним центром для лікування та реабілітації учасників  АТО на  баланс Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації лише наявних та технічно справних матеріальних цінностей станом на момент передачі, а також  зобов’язати  обласний медичний центр для лікування та  реабілітації учасників АТО  вчинити дії щодо списання  майна, яке є непридатним  для використання та відповідно, скласти новий  ліквідаційний  баланс.

 57. Про розгляд подання КНП Заліщицький обласний госпіталь інвалідів війни  та реабілітованих» Тернопільської обласної ради від 22 вересня 2020 року №644  «Про розгляд та затвердження  плану  розвитку підприємства».0