Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.10.2020

Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області нагадує: Для кого інфікування COVID-19 є професійним захворюванням

https://rozvytok-osvity.te.ua/  
Державна служба України з питань праці інформує для кого випадок інфікування коронавірусною інфекцією є професійним захворюванням, а саме для:
медичних та інших працівників, що виконують професійні обов’язки в умовах підвищеного ризику зараження збудниками інфекційних хвороб;
працівників, які надають медичну допомогу хворим на інфекційні захворювання;
працівників, котрі проводять роботу з живими збудниками та в осередках інфекційних хвороб, а також проводять дезінфекційні заходи тощо.
Алгоритм отримання страхових виплат у разі захворювання на COVID-19 у медичних працівників
Покроковий порядок встановлення зв’язку захворювання з умовами праці:
заклад охорони здоров’я, що встановив діагноз, зобов’язаний негайно повідомити територіальний орган Держпраці, ФССУ, установу, де працює потерпілий.
Роботодавець зобов’язаний упродовж двох годин з моменту отримання повідомлення від медичної установи, інформувати про це територіальний орган Держпраці, ФССУ, тощо.
Роботодавець не пізніше наступного робочого дня після отримання повідомлення про факт захворювання на корона вірусну хворобу працівника утворює комісію з розслідування.
Розслідування випадку захворювання проводиться упродовж п’яти робочих днів з дня утворення комісії (15 робочих днів у разі спеціального розслідування).
Комісія (або спеціальна комісія) ухвалює рішення щодо пов’язаності випадку з виробництвом.
Комісія складає акт за формою Н-1, який надсилається роботодавцем потерпілому за результатами розслідування.
Працівник, який отримав акт за формою Н-1, має право на оплату витрат на медичну допомогу, проведення медичної, профілактичної та соціальної реабілітації, а також страхових виплат.
Нагадаємо, що Державна служба України з питань праці запровадила гарячу телефонну лінію для працівників, котрі захворіли на COVID -19:
044 279 03 28.