Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.10.2020

У Кременецькій академії розпочав роботу «Десятий легіон»

З ініціативи студентів ІІІ курсу спеціальності «Історія» та під наставництвом науково-педагогічних працівників кафедри історії та методики її викладання у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім.Тараса Шевченка створено студентський історичний клуб «Десятий легіон». 

Згідно зі Статутом безпосереднє керівництво Клубом здійснює Сенат у складі п’яти чоловік на чолі з Консулом. Організаційна структура Клубу відповідає тематичним напрямкам його роботи. За таким принципом Клуб поділяється на чотири секції, названі легіонами: легіон політології, легіон історії України, легіон всесвітньої історії та легіон краєзнавства. Кожен легіон очолюється легатом, якому допомагає центуріон у статусі повноправного заступника. Кількість членів легіону обмежена – не більше 25 чоловік. Статутом Клубу передбачена посада Цензора як відповідального за висвітлення у мережі Інтернет і в друкованих ЗМІ проведених легіонерами заходів.

Історичний клуб, за задумом його ініціаторів, є відкритою організацією, членом якої може стати кожен студент Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка незалежно від спеціальності чи факультету навчання. До прав членів Клубу належить можливість бути учасником його засідань, брати участь у підготовці і проведенні всіх заходів, передбачених Програмою діяльності Клубу чи поточним планом роботи.

Було розроблено і схвалено основні організаційні та масові заходи. Приміром, відбудуться перші світоглядно-пізнавальні та культурно-виховні заходи: брейн-ринг для студентів спеціальності «Історія», інтелект-батл з історичної тематики, тематичне засідання Клубу із вшанування жертв Голодомору, засідання історичної кав’ярні у стилі 80-их років. Усе це – протягом першого семестру цього навчального року, а в другому – засідання Клубу на тему «Герої не вмирають» (до Дня Героїв Небесної Сотні), історична міні-конференція «Жіночі постаті в історії України», історична квест-гра «Студентські перегони» та конференц-стіл з нагоди Дня пам’яті та примирення.

http://www.kogpi.edu.te.ua/i