Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.11.2020

Декада юннатівського вогника на Тернопіллі

 

З нагоди святкування 95-річчя юннатівського руху в Україні Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України проводить Декаду юннатівського вогника.

У рамках заходу презентував свою роботу Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.  Участь у ньому взяли педагоги закладу, ветерани юннатівського руху, директори районних закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного профілю, вихованці  ТОЦЕНТУМ.

Іван Герц, директор Центру, познайомив з історією  юннатівського руху на Тернопіллі, Кухарська Тетяна, заступник  директора з навчальної роботи, висвітлила питання щодо впровадження якісно нових форм і методів організації роботи, я тренінгової та проєктної діяльності, ветеран юннатівського руху на Тернопільщині, в минулому – методист закладу, Ірина Нетрибяк, поділилася своїми спогадами.

Роботу  учнівської виробничої бригади «Органік» презентували вихованки гуртка «Юний фермер»  Попівчак Вероніка і Білецька Таміла (кер. гуртка Федун Галина).

Участь в заході взяли також директор Козівського дитячого парку «Лісова пісня» Григорій Нечипорук і керівник гуртка Алла Нечипорук та  директор Скала-Подільского  дитячого парку Валентина Стефина і педагог Ірина Харатін, які познайомили з роботою закладів позашкільної освіти.