Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.01.2021

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко з робочим візитом відвідав Великогаївську об’єднану територіальну громаду

Про здобутки громади очільнику області розповів сільський голова Олег Андрійович Кохман. 

Зокрема, у Великогаївській ОТГ в одній із перших було створено Центр надання адміністративних послуг, який вже не один рік показує свою ефективність. Адже в одному місці люди можуть отримати не лише найпотрібніші адміністративні, але й паспортні послуги, послуги державного реєстратора. Місцевий ЦНАП співпрацює із спеціалістами Пенсійного фонду, Управлінням соціального захисту, центром зайнятості, також тут відкрито консультативний пункт для бізнесу. На досить високому рівні в громаді й медицина. Тут створено сучасну амбулаторію та ФАПи, які надають широкий спектр медичних послуг.

Під час візиту керівництво області побувало в офісах старост Товстолузького та Скоморохівського старостинських округів, амбулаторіях загальної практики сімейної медицини сіл Великі Гаї та Баворів, клубі села Скоморохи, а також оглянули джерело «Божої любові» у селі Кип’ячка. 

На завершення візиту Михайло Головко поспілкувався із колективом Великогаївської сільської ради. 

«Великогаївська громада є однією з найбільших та найуспішніших на Тернопільщині. Вона показує досить хороші результати у своєму розвитку. Тут мають чим пишатися. І це, перш за все, є результатом спільних зусиль сільського голови та всієї його команди, які вболівають за свою громаду та працюють на її благо.

Зі свого боку, як голова Тернопільської обласної ради, буду сприяти подальшому розвитку Великогаївської ОТГ, адже моє завдання відстоювати інтереси області та кожної її громади», - зазначив очільник області.