Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.01.2021

28  січня   об 11.00 годині у 825 кабінеті працюватиме постійна комісія обласної ради 

Порядок денний

засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства

 

1. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 22 грудня 2020 року №01-2/2450 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Бліхар Василь Євгенович –генеральний директор (головний лікар) підприємства.

2. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 16 грудня 2020 року №01-2/2336 про укладення договору оренди з комунальним некомерційним підприємством «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради про продовження договору оренди.

Інформує. Бліхар Василь Євгенович –генеральний директор (головний лікар) підприємства.

3. Про розгляд заяви в.о. генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Буданівський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Тернопільської обласної ради від 12 січня 2021 року про звільнення.

Запрошений. Ядловський Любоми Іванович – в.о.генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства.

4. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна дитяча клінічна  лікарня» Тернопільської обласної ради від 18  грудня 2020 року №1019-01/02 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Кучмій Ярослав Володимирович – головний бухгалтер підприємства.

5. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна дитяча клінічна  лікарня» Тернопільської обласної ради від 18  грудня 2020 року №1020-01/02 про затвердження уточненого фінансового плану на 2020 рік.

Інформує. Кучмій Ярослав Володимирович – головний бухгалтер підприємства.

6. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради від 22  грудня 2020 року №758 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Представниккомунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради.

7. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» Тернопільської обласної ради від 23  грудня 2020 року №551/01 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Кобилянська Марія Йосипівна – заст.головного бухгалтера підприємства.

8. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр» Тернопільської обласної ради від 24  грудня 2020 року №724 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Гуменна Марія Володимирівна –головний бухгалтер підприємства.

9. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер» Тернопільської обласної ради від 28  грудня 2020 року №737 про дозвіл на використання коштів.

Інформує. Представниккомунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер» Тернопільської обласної ради.

10. Про розгляд листа Золотопотіцької селищної ради Бучацького району від 11 грудня 2020 року №794/2-09 про відновлення інфекційного відділення Золотопотіцької лікарні та реконструкцію спортивних майданчиків на території Золотопотіцької територіальної громади.

Інформує. Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

11. Про розгляд листа Скалатської міської ради  від 30 грудня 2020 року №3877 про розгляд рішення міської ради про передачу Скалатської обласної комунальної аптеки №56 в комунальну власність Скалатської міської ради.

Інформує. Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

Запрошений. Стадник Костянтин Юрійович – начальник відділу Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного обєднання.

12. Про розгляд листа професійної спілки працівників охорони здоров’я України від 11 грудня 2020 року №05-07/279 щодо укладення договорів про медичне обслуговування на 2021 рік.

Інформує. Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

13. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради від 11  грудня 2020 року №286 про погодження штатного розпису  на вересень-грудень 2020 року.

Інформує. Юровський Володимир Теодорович - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

14. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради від 26 січня 2021 року №25 про погодження штатного розпису  на  2021 рік.

Інформує. Юровський Володимир Теодорович - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

15. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я» Тернопільської обласної ради на 2021 рік.

Інформує. Юровський Володимир Теодорович - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

16. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» Тернопільської обласної ради від 22  грудня 2020 року №206 про затвердження статуту в новій редакції.

Інформує. Ясеник Зіновій Андрійович - - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

17. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань» Тернопільської обласної ради від 17  грудня 2020 року №4633/1 про затвердження статуту в новій редакції.

Інформує. Представниккомунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань» Тернопільської обласної ради.

18. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Чортківський обласний комунальний шкірно-венерологічний диспансер» Тернопільської обласної ради від 18  грудня 2020 року №249 про  затвердження перспективного плану розвитку на 2020 рік.

Інформує. Кузь Тетяна Богданівна - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

19. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна лікарня «Хоспіс» Тернопільської обласної ради від 12  січня 2021 року №05/05 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Паламарчук Андрій Васильович- генеральний директор (головний лікар) підприємства.

20. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Почаївська обласна психоневрологічна лікарня» Тернопільської обласної ради від 12  січня 2021 року №05/05 про затвердження фінансового плану на 2021 рік.

Інформує. Василюк Лариса Володимирівна - генеральний директор (головний лікар) підприємства.

  1.   Про розгляд листа Язловецького обласного протитуберкульозного санаторію від 11 січня 2021 року №3 про вирішення проблеми, пов’язаної з реорганізацією і виділення коштів.

Інформує. Гарбуз Степан Михайлович  - голова комісії з припинення Язловецького обласного протитуберкульозного санаторію.

Запрошений. Черкасов Михайло Олексійович – голова комісії з припинення Чортківського протитуберкульозного санаторію.

22. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» Тернопільської обласної ради від 06  січня 2021 року №6 про погодження штатного розпису.

Інформує. Костів Ігор Євстахович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

23. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Заліщицький дитячий  центр медичної реабілітації» Тернопільської обласної ради на 2021 рік.

Інформує. Буринюк Петро Павлович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

24. Про затвердження статуту в новій редакції комунального некомерційного підприємства «Заліщицький дитячий  центр медичної реабілітації» Тернопільської обласної ради.

Інформує. Буринюк Петро Павлович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

25. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В.Г.Вершигори» Тернопільської обласної ради  від 26 січня 2021 року №01-12/36 про уточнення фінансового плану на 2020 рік.

Інформує. Синоверський Любомир Васильович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

26. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В.Г.Вершигори» Тернопільської обласної ради   від 26 січня 2021 року №01-12/35 про  фінансовий план на 2021 рік.

Інформує. Синоверський Любомир Васильович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

27. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В.Г.Вершигори» Тернопільської обласної ради   від 25 січня 2021 року №01-12/32 про  про затвердження статуту  в новій редакції.

Інформує. Синоверський Любомир Васильович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

28. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Більче-Золотецька обласна лікарня реабілітації імені В.Г.Вершигори» Тернопільської обласної ради   від 26 січня 2021 року №01-12/34   пропогодження штатного розпису.

Інформує. Синоверський Любомир Васильович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

29. Про розгляд листа Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя  «Орден Святого Пантелеймона» від 09 січня 2021 року №23 про присудження відзнаки.

Інформує.  Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

  1.   Про розгляд листа Управління Західного офісу Держаудитслужби від 15 січня 2021 року №131902-13/155-2021 про діяльність у 2020 році.

Інформує.  Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.