Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.02.2021

Відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

Початок роботи комісії об 11:00 год. 26 лютого 2021 року. Комісія засідатиме в каб. 531 адмінбудівлі обласної ради. 

1. Про розгляд подання Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 15 грудня 2020 року № 01-09/4-280 щодо затвердження персонального складу наглядової ради академії.

Інформує: виконуючий обов’язки на посаді ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Ломакович Афанасій Миколайович та голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

2. Про розгляд подання депутата Тернопільської обласної ради       Головка М. Й. від 10 лютого 2021 року «Про обласну програму популяризації знань з історії України та Тернопільщини через сучасні цифрові онлайн-ресурси на 2021-2025 роки».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович. 

3. Про розгляд клопотання Бучацької міської ради від 24 грудня 2020 року № 492 щодо утримання і фінансування Бучацького ліцею імені Святого Йосафата.

Інформує: Бучацький міський голова Фреяк Віталій Йосифович та начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

4. Про розгляд листа Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 23 лютого 2021 року № 01-02/177 щодо придбання і розповсюдження серед закладів освіти та культури, інших установ та організацій, календарів на 2021 рік з історичними пам’ятними датами, проект яких розроблений комунальною установою Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» та книг «Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР».

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Петровський Олександр Миколайович директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» Філь Євгеній Васильович.

5. Про розгляд звернення депутата Тернопільської обласної ради Мисика Володимира Святославовича від 23 лютого 2021 року № 01-02/016 щодо створення наглядової ради Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв.

Інформує: депутат Тернопільської обласної ради Мисик Володимир Святославович.

6. Про розгляд подання управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 02 лютого 2021 року № 05-04/289-10 щодо погодження штатних розписів установ та закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування станом на 01 січня 2021 року.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

7. Про розгляд звернень щодо функціонування Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович та начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

8. Про розгляд листа Кременецького міського голови Смаглюка А.М. від 10 лютого 2021 року № 227/02-25 щодо розгляду рішення Кременецької міської ради від 16 січня 2021 року № 62 «Про звернення депутатів Кременецької міської ради VIII скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, голови Тернопільської обласної ради та голови Тернопільської обласної державної адміністрації».

Інформує: Кременецький міський голова Смаглюк Андрій Михайлович.

9. Про розгляд подання Тернопільської обласної державної адміністрації від 12 лютого 2021 року № 01-1304/06 щодо проєкту обласної цільової програми розвитку пластового руху на 2021-2025 роки.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Човган Андрій Анатолійович.

10. Про розгляд листа Української асоціації районних та обласних рад Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування від 06 січня 2021 року № С 02-01/1 щодо можливого погодження проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення стратегії розвитку професійної (професійно-технічної) освіти на період до 2023 року».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

11. Про розгляд листа управління державної служби якості освіти у Тернопільській області від 05 січня 2021 року №07/02-03 «Про виявлені порушення вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти під час проведення позапланової перевірки Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради».

Інформує: начальник управління державної служби якості освіти у Тернопільській області Моравська Наталія Степанівна та директор Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради Осідак Василь Григорович.

12. Про розгляд звернення громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями Міністерства освіти і науки України від 11 січня 2021 року №01-39/20 щодо сприяння викладанню предметів духовно-морального спрямування.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

13. Про розгляд рішення Івано-Франківської обласної ради від 23 грудня 2020 року № 14-2/2020 «Про звернення обласної ради щодо сприяння Уповноваженому із захисту державної мови у здійсненні контролю за виконанням Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

14. Про розгляд подання управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 03-17/142-10 щодо погодження планів роботи закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

15. Про розгляд інформації управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 20 січня 2021 року № 01.01-14/24 щодо використання бюджетних коштів обласного бюджету у 2020 році.

Інформує: начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Човган Андрій Анатолійович.

16. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 21 січня 2021 року № 02-20/24 щодо використання бюджетних коштів обласного бюджету за 2020 рік.

Інформує: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Тріль Віталій Степанович.

17. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 21 січня 2021 року № 02-20/25 щодо реєстру укладених договорів розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів обласного бюджету за ІV квартал 2020 року.

Інформує: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Тріль Віталій Степанович.

18. Про розгляд звернення громадської організації «Тернопільська територіальна організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» від 25 січня 2021 року № 7.

Інформує: голова громадської організації «Тернопільська територіальна організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» Гунтік Георгій Микитович та начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Тріль Віталій Степанович.

19. Про розгляд подання Тернопільського обласного комунального навчально-курсового центру від 27 січня 2021 року № 5 щодо погодження штатного розпису на 2021 рік.

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального навчально-курсового центру Івашків Орест Іванович.

20. Про розгляд подання Комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр соціально-психологічної допомоги «Родинний затишок» від 01 лютого 2021 року № 7 щодо затвердження штатного розпису на 2021 рік.

Інформує: директор Комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр соціально-психологічної допомоги «Родинний затишок» Дубина Тетяна Євгенівна.

21. Про розгляд листа комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій від 02 лютого 2021 року № 04-24/3-2021/27651 щодо проведення процедури висунення кандидатур на відзначення Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

22. Про розгляд депутатського звернення Народного депутата України Піпи Наталії Романівни від 07 лютого 2021 року № 316д9/15-2021/34303 «Щодо законодавчого врегулювання питання з використання майна ліквідованих шкіл у сільській місцевості».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

23. Про розгляд листа Всеукраїнської координаційної ради громадських організацій захисту державної мови від 8 лютого 2021 року № 7.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

24. Про розгляд клопотання Кременецького міського голови Смаглюка А.М. від 10 лютого 2021 року № 226/02-25 «Про передачу об’єкту комунальної власності Тернопільської обласної ради у комунальну власність Кременецької міської територіальної громади».

Інформує: Кременецький міський голова Смаглюк Андрій Михайлович; виконуючий обов’язки на посаді ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Ломакович Афанасій Миколайович.

25. Про розгляд листа Української асоціації районних та обласних рад Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування від 12 лютого 2021 року № С 02-22/44 щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти» (реєстраційний № 4629-1 від 09 лютого 2021 року).

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Мисик Володимир Святославович.

26. Про розгляд листа Тернопільської обласної державної адміністрації від 15 лютого 2021 року № 01-1310/06 «Щодо організації харчування у закладах освіти».

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.

27. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 16 лютого 2021 року № 05-29/565-11 щодо використання коштів обласного бюджету закладами освіти за 2020 рік.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома Ольга Зіновїівна.