Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.04.2021

 Великодня ярмарка творчості відбудеться у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації 

Придбавши речі з колекції творчих робіт вихованців центру, Ви зможете здійснити їхню спільну мрію: оплатити поїздку до Львівського океанаріуму.
 
«Щотижня на наших заняттях ми створюємо все більше нових виробів своїми руками — таких різноманітних й, водночас, унікальних. Ми малюємо, майструємо, шиємо, плетемо, валяємо та клеїмо — і на сьогодні можемо похвалитися власною чималенькою колекцією творчих робіт. Для того, аби продукти нашої творчості могли побачити більше людей, прикрасити ними домівку чи доповнити власний стиль, ми вирішили організувати ярмарку! За кожну придбану річ, створену руками наших вихованців спільно зі спеціалістами, наша «скарбничка» поповнюватиметься коштами, які допоможуть здійснити одну об'єднану мрію дітей і молоді — поїхати у Львівський океанаріум. Ця поїздка відкриє нові горизонти, наповнить враженнями, зарядить позитивною енергією і, разом з тим, сприятиме підвищенню рівня соціалізації. Вихованці нашого Центру матимуть змогу «поринути» в підводний світ й познайомитися з його морськими мешканцями, а перебуваючи в атмосфері та просторах океанаріуму, в людини відразу поліпшується психоемоційний стан і впорядковуються думки. Маємо велику надію, що поціновувачам творчості неординарні витвори мистецтва від наших вихованців будуть до душі! А на виручені кошти ми на власні очі зможемо побачити справжніх мешканців океану й доторкнемося до їхнього таємничого світу!» — розповідають у центрі.
 
Детальніше про умови участі в ярмарку можна прочитати на сторінці центру.