Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.06.2021

Михайло Головко провів робочу зустріч з головою правління Німецько-української промислово-торговельної палати Александром Маркусом

Голова Тернопільської обласної ради висловив пану Александру Маркусу слова вдячності за участь представників німецького бізнесу в інвестиційному форумі «Тернопільщина: кластер можливостей».

«Сьогодні ФРН та Україна є стратегічними партнерами не лише в політичних, енергетичних та безпекових питаннях, але й в економіці. Тернопільщина має позитивну тенденцію співпраці з Німеччиною, яка займає друге місце в регіональній структурі експорту та входить у п’ятірку іноземних інвесторів області. Проте, я переконаний, економічне партнерство між Німеччиною та Україною — це все ще невикористаний у повній мірі потенціал розвитку наших країн. Саме тому Німецько-українська промислово-торговельна палата є хорошою платформою для налагодження бізнес-зв’язків між державами», — сказав Михайло Головко.  

Останнім часом німецький бізнес зацікавлений можливостями розвитку в Україні. Під час зустрічі очільник Тернопілля привернув увагу пана Александра Маркуса до інвестиційної привабливості Тернопільської області.

«У нас, як я уже наголошував, є вигідне географічне розташування, хороший економічний та інтелектуальний потенціал. Ми маємо позитивні приклади реалізації потужних проектів із залученням іноземного капіталу», — наголосив Михайло Йосифович.

Під час зустрічі Михайло Головко та Александр Маркус обговорили можливості співпраці у сільському господарстві, впровадженні альтернативних джерел енергії та інших напрямках діяльності.

«Запевнив Голову Правління Німецько-Української промислово-торговельної палати, що обласна рада і надалі приділятиме значну увагу реалізації заходів, спрямованих на утвердженні позитивного іміджу Тернопільщини на міжнародному рівні й представленні її як території, сприятливої для інвестування та ведення бізнесу», — підсумував Михайло Йосифович. 

Окрім того, сторони домовилися про проведення спільної зустрічі тернопільського бізнесу із німецькими партнерами.