Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.08.2021

Володимир Мисик взяв участь у роботі конференції «Освіта Тернопільщини»

У Збаразькому замку відбулася підсумкова конференція для педагогів «Освіта Тернопільщини».

Говорили освітяни про досягнення, результати та перспективи на наступний рік. Від імені голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та всього депутатського корпусу привітав присутніх голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимир Мисик.

«У Тернопільської обласної ради налагодилася тісна співпраця з Тернопільською обласною державною адміністрацією, а також між профільною комісією обласної ради й Управлінням освіти і науки ОДА. Ця співпраця спрямована на реалізацію тих напрямків, які мають, у першу чергу, забезпечити доступні знання для всіх дітей та вихованців освітніх закладів, — наголосив Володимир Мисик. — Нашим важливим завданням є розвиток і трансформація освітньої галузі, її покращення та наближення до європейських стандартів навчання. У Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти спільно з Управлінням освіти і науки ОДА реалізують забезпечення розвитку освітньої галузі в сегменті підготовки вчителя до освітнього процесу в контексті «Нової української школи».
 
Також, за словами Володимира Мисика, важливим є заохочення учнів до навчання.
 
«На сесії Тернопільської обласної ради була підтримана моя ініціатива щодо надання премій і тим учням, які набиратимуть під час зовнішнього незалежного оцінювання 199 балів. Ну і вкотре закликав підтримати та взяти участь в реалізації Української хартії вільної людини. Адже у нашій області прийнята програма, яка продовжує її реалізацію ще на п’ять років», — додав Володимир Святославович. 

Голова постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту побажав педагогам, їхнім учням і вихованцям успіхів та звершень, які б підкреслювали особливу роль нашої області в освітньому процесі та реформуванні нашої країни загалом.