Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.09.2021

 Михайло Головко закликав жителів Тернопільщини переглянути виставку «Обличчя Служби порятунку»

 
Напередодні Дня рятувальника в холі адмінбудівлі Тернопільської обласної ради задля популяризації професії рятувальника презентували фотовиставку «Обличчя Служби порятунку».
 
Від себе особисто та від імені всього депутатського корпусу Тернопільської обласної ради Михайло Головко висловив слова щирої вдячності працівникам Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, а особливо — керівнику структури, який ефективно координує роботу відомства.
 
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» — саме таким є гасло українських рятувальників, професійне свято яких ми відзначатимемо 17 вересня. У нашій області працюють справжні Герої, які протягом багатьох років рятують життя. Вони — звичайні люди, які живуть поруч із нами, та своєю щоденною працею доводять, що не дарма їх ми називаємо Героями. Мужнім фахівцям Головного управління ДСНС України у Тернопільській області часто доводиться ризикувати своїм життям, щоб прийти на допомогу жителям краю, — сказав Михайло Йосифович.— Шановні рятувальники! Ми вдячні Вам за Ваш патріотизм, відданість обраній професії, й ту надскладну роботу, яку Ви завзято виконуєте. Напередодні професійного свята вітаємо всіх Вас, всіх тих, хто причетний до порятунку життів. Дякуємо Вам за те, що Ви є».
 
Наостанок голова Тернопільської обласної ради закликав жителів нашої області переглянути виставку та ближче познайомитися з обличчями Людей, які нас захищають щодня.