Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

15.09.2021

Тернопільські нацгвардійці — чемпіони та призери Кубку України з універсального бою

 
Військовослужбовці 2-го батальйону 2-ї Галицької бригади Нацгвардії України посіли призові місця на змаганнях Кубку України з універсального бою серед жінок та чоловіків, які проходили в Чернівцях.
 
Участь у змаганнях взяли майже сотня спортсменів з вісьмох областей України. Кожна команда налічувала по 10 учасників. Тернопільську область  представляли інструктор з фізичної підготовки і спорту сержант Володимир Чайківський та солдат Любов Дереш.
 
Володимир Чайківський зайняв два других місця у ваговій категорії до 95 кг у розділі «лайт» та «класика». 
 
Чемпіонкою Кубку України з універсального бою в розділі «класика» стала солдат Любов Дереш. Вона здобула абсолютну перемогу серед жінок у ваговій категорії до 52 кг та виборола ІІ місце у змаганнях в розділі «лайт».
 
«Я була налаштована на перемогу тому і досягнула результату. Підготовка до змагань в мене тривала близько двох тижнів. Враховуючи усю складність проходження смуги перешкод і травматичність самого виду спорту, результатом я задоволена», — ділиться враженнями стрілець 2-го батальйону 2-ї Галицької бригади солдат Любов Дереш.
 
В підсумку спортсмени поповнили власні «скарбнички» трьома срібними та однією золотою медалями та отримали третє місце у командному заліку, — розповідають у Галицькій бригаді.