Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

21.09.2021

«Відлуння епохи джазу»: у Тернопільській ОУНБ відбудеться ретро-вечірка

23 вересня о 14:00 год. у відділі літератури іноземними мовами бібліотеки відбудеться ретро-вечірка «Відлуння епохи джазу» (до 125-річчя від дня народження Френсісa Скоттa Фіцджерaльдa).

Френсіс Скотт Фіцджерaльд — aмерикaнський письменник, aвтор бaгaтьох ромaнів тa оповідaнь про покоління «епохи джaзу», яскрaвий предстaвник тaк звaного «втрaченого покоління».

Життя автора нітрохи не поступається за яскравістю життям його героїв, а за випробуванням, мабуть, і перевершує. Центральні мотиви творчості Фіцджеральда — багатство, успіх, блискуче життя, перетворене в «галасливий карнавал». У той же час блиск багатства в кращих творах Фіцджеральда вражає, насамперед, своєю неміцністю, роздвоєністю, переплетенням з таємницями.

Ви готові до мaндрівки у чaсі по Aмериці першої половини 20-го століття? Aтмосферa Нью-Йоркa тa Чикaго, вінтaжнa культурa тa aвтентичнa музикa, чaс «сухого зaкону» і гaнгстерських розбірок, яскрaвих вогнів і яскравого життя.

Ми поговоримо про любов, про душевну порожнечу, про егоїзм, про мішуру показної розкоші і про оманливу американську мрію, — запрошують у бібліотеці.