Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.10.2021

Михайло Головко привітав працівників освіти Тернопільщини з професійним святом 

Сьогодні, 3 жовтня, в Україні відзначають День працівника освіти. Напередодні в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочистості. Привітав освітян краю з професійним святом голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. 

«Щороку в першу неділю жовтня ми вітаємо Людей, які займають особливе місце у наших серцях! Людей, які навчали кожного з нас, у першу чергу, бути гідними українцями, свідомими громадянами та патріотами рідної землі! У цей день усі найщиріші вітання линуть Вам, наші дорогі вчителі! — сказав Михайло Йосифович. — Від себе особисто, від імені всього депутатського корпусу найвищого представницького органу нашого краю — Тернопільської обласної ради та від імені всіх жителів Тернопільщини висловлюю кожному педагогові найщиріші слова вдячності та низько схиляю голову перед Вашою невтомною працею!»

Очільник краю наголосив, що війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священники.

«Саме Вам, наші шановні працівники освітньої галузі, належить унікальна роль у становленні нації та в процесах державотворення! — наголосив Михайло Головко. — У цей величний день ми просимо у Всевишнього здоров'я Вам, наші найдорожчі вчителі, сили і натхнення й надалі виховувати майбутнє України — наших дітей! Нехай Пресвята Богородиця своїм Материнським Покровом благословить кожного із Вас та Ваші родини! Вічна пам'ять усім вчителям, які стали добрими Янголами нашого народу! Слава українським педагогам! Слава Україні!»

Кращих працівників освітньої галузі області Михайло Йосифович відзначив грамотами, подяками та цінними подарунками.