Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.10.2021

Відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони здоровя, сімї, материнства, дитинства

Початок засідання 8  жовтня  2021 року о 10:00 год. в каб. 532 адмінбудівлі Тернопільської обласної ради.

Орієнтовний порядок денний: 

1. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 21 вересня 2021 року №01-2/1675 «Щодо перейменування закладу та внесення змін до статуту».

Інформує: Бліхар Василь Євгеновичгенеральний директор (головний) лікар підприємства.

2. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 21 вересня 2021 року №01-2/1678 «Щодо продовження терміну дії договору оренди нежитлового приміщення».

Інформує: Бліхар Василь Євгенович генеральний директор (головний) лікар підприємства.

3. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради від 10 вересня 2021 року №01-2/1620 про затвердження тарифів, положення, розрахунку та прейскуранту платних медичних послуг.

Інформує: Бліхар Василь Євгеновичгенеральний директор (головний) лікар підприємства.

4. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради від 22 вересня 2021 року №417 щодо оренди майна.

Інформує: Джус Михайло Ярославович генеральний директор (головний) лікар підприємства.

5. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради від 10 вересня 2021 року №381 щодо списання майна

Інформує: Джус Михайло Ярославович генеральний директор (головний) лікар підприємства.

6. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільтеплокомуненерго» Тернопільської обласної ради від 14 вересня 2021 року №886/04 щодо надання дозволу на проведення капітального ремонту.

Інформує: представник комунальне некомерційне підприємство «Тернопільтеплокомуненерго» Тернопільської обласної ради.

7. Про розгляд листа комісії з припинення Кременецького обласного протитуберкульозного диспансеру від 06 вересня 2021 року №36/1 про дозвіл на списання.

Інформує: Вальчук Григорій Іванович голова комісії з припинення Кременецького обласного протитуберкульозного диспансеру.

8.  Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» Тернопільської обласної ради від 14 вересня 2021 року №07-27/3519 про передачу обладнання.

Інформує: Цибрух Богдан Йосипович головний бухгалтер підприємства.

9. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр служби крові» Тернопільської обласної ради від 17 вересня 2021 року №374 про затвердження фінансового плану на 2022 рік.

Інформує: Лучанко Петро Іванович в.о. генерального директора (головного лікаря) підприємства.

10. Про розгляд листа колективу комунального некомерційного підприємства «Буданівський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Тернопільської обласної ради від 09 вересня 2021 року.

Інформує: Семерез Володимир Петрович голова постійної комісії.

11. Про розгляд службової записки керуючого справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, керівника робочої групи Сиротюка Олега Мирославовича від 06 вересня 2021 року щодо проекту порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів.

Інформує: Семерез Володимир Петрович голова постійної комісії.

12. Про розгляд листа Тернопільської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану від 22 вересня 2021 року №30 щодо належного функціонування комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» Тернопільської обласної ради.

Інформує: Семерез Володимир Петрович голова постійної комісії.

13. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» Тернопільської обласної ради від 08 вересня 2021 року №325 щодо заборгованості по заробітній платі.

Інформує: Костів Ігор Євстахович  генеральний директор (головний) лікар підприємства.