Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

12.10.2021

Заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель привітав працівників харчової промисловості з професійним святом 

У третю неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості. День працівників харчової промисловості в Україні встановлено в 1995 році, згідно з Указом Президента України від 8 серпня № 714/95 на підтримку ініціативи працівників харчової промисловості, а також професійних спілок.
 
Харчова промисловість — одна з провідних галузей економіки України. Сьогодні асортимент, який виробляють на підприємствах харчової промисловості Тернопільщини високо цінується як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Завдяки самовідданості та професіоналізму працівників галузі, а також впровадженню новітніх технологій вдається постійно вдосконалювати існуючі й створювати нові перспективні напрямки виробництва.
 
Напередодні професійного свята в Тернопільській обласній раді відбулися урочистості. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель. Від імені голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та всього депутатського корпусу Ігор Михайлович висловив кращим працівникам харчової промисловості Тернопільщини слова вдячності за невтомну працю.
 
«Шановні працівники харчової промисловості, друзі, колеги! Від щирого серця вітаю кожного з Вас із професійним святом. Держава у наш час піклується про розвиток харчової промисловості, всіляко сприяє та допомагає одній з провідних галузей. На місцевому рівні й ми — Тернопільська обласна рада, і Тернопільська обласна державна адміністрація також докладаємо максимум зусиль, щоб харчова промисловість Тернопілля активно розвивалася. Нам приємно, що за обсягами виробництва область — у лідерах! На сьогодні є багато цікавих проектів, які будуть реалізовуватися. Зокрема, будівництво індустріальних парків. Це дасть змогу створювати нові підприємства й, відтак, нові робочі місця», — сказав Ігор Сопель.
 
Ігор Михайлович побажав усім працівникам харчової промисловості та їхнім родинам міцного здоров'я, успіхів у професійній сфері, й подальшого розвитку харчової промисловості Тернопільщини та всієї України. 

За сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди Дня працівників харчової промисловості Ігор Сопель нагородив фахівців галузі грамотами Тернопільської обласної ради та подяками голови Тернопільської обласної ради.