Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.10.2021

У Чортківському медичному фаховому коледжі провели спортивно-патріотичне свято «Козацькі звитяги»

 
У змаганнях,  присвячених Дню захисників і захисниць України, взяли участь чотири команди студентів першого курсу коледжу: «Нічна варта» (збірна спеціалізації «Фармація»), «Січовики» (збірна спеціалізації «Сестринська справа»), «Соколи України» (збірна спеціалізації «Стоматологія ортопедична») та «Стрільці» (збірна спеціалізації «Лікувальна справа»).
 
«Юнаки й дівчата змагались у спритності та кмітливості. Напружена боротьба тривала до останнього конкурсу, а сили й уміння учасників змагань були майже рівними», — розповідають у коледжі. 
 
Перемогу здобули «Стрільці». Отаман — Тетяна Тимків.
 
ІІ місце виборола команда «Соколи України». Отаман — Віталій Пукач.
 
ІІІ місце посіла команда «Січовики». Отаман — Софія Кухарук.
  
«Учасники змагань показали результати, котрі дещо перевищували нормативні показники на оцінку «відмінно». Не менш важливою була підтримка вболівальників, серед яких не лише студенти першого року навчання, а й старшокурсники, куратори груп, викладачі. Під час пауз між конкурсами ведучі свята підбадьорювали учасників цікавими історіями, патріотичними піснями про козацьку силу й непереможність. Учасники свята вкотре довели, що підростає гідна зміна захисників і захисниць нашої Батьківщини», — відзначають у коледжі.