Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.11.2021

У Тернопільській обласній раді обрали директора етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка 

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району.

Засідання конкурсної комісії провела її голова —  Юлія Хаєцька.

Для участі у конкурсі надійшли документи від двох претендентів — Оксани Остап’юк та Марії Лиги. Під час першого засідання конкурсної комісії, яке відбулося 27 жовтня 2021 року, було прийнято рішення про допуск їх до участі в конкурсі.

У рамках другого засідання конкурсна комісія заслухала публічні презентації проектів програм розвитку обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району на один і п’ять років від учасниць конкурсу, а також провела з ними співбесіди.

Шляхом відкритого поіменного голосування члени конкурсної комісії визначили переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району Марію Лигу.

Також прийнято рішення внести подання голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку щодо призначення Марії Лиги на посаду директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району за результатами конкурсу та рекомендувати протягом двох місяців з дня оголошення конкурсу здійснити призначення Марії Михайлівни на посаду директора й укласти з нею контракт.