Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.11.2021

Відбудеться засідання постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства

Початок засідання 8 листопада 2021 року о 14:30 год. в каб. 531 адмінбудівлі Тернопільської обласної ради.

Орієнтовний порядок денний: 

1. Про розгляд подання Тернопільської обласної державної адміністрації щодо проекту рішення Тернопільської обласної ради №350 «Про зміни до обласної програми підготовки та проведення заходів з відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних дат та інших заходів, заохочення за заслуги перед Тернопільською областю на 2021—2023 роки».

Інформує: Беспоповцева Світлана Теодозіївна — керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації.

2. Про розгляд проєкту рішення Тернопільської обласної ради №324 «Про безоплатну передачу необоротних матеріальних активів (друкованих видань) з балансу Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам'яток культурної спадщини органам місцевого самоврядування, організаціям і установам Тернопільської області».

Інформує: Білик Любомир Степанович — голова постійної комісії. 

3. Про розгляд подання депутата Тернопільської обласної ради Сиротюка Олега Мирославовича щодо проєкту рішення Тернопільської обласної ради №352 «Про проголошення 2022 року в Тернопільській області Роком Української повстанської армії».

Інформує: Сиротюк Олег Мирославович — депутат Тернопільської обласної ради.

4. Про розгляд проєкту рішення Тернопільської обласної ради №368 «Про проголошення 2022 року в Тернопільській області Роком Соломії Крушельницької».

Інформує: Білик Любомир Степанович — голова постійної комісії.

5. Про розгляд подання Тернопільської обласної державної адміністрації щодо проекту рішення Тернопільської обласної ради «Про програму розвитку кінематографії та кінообслуговування населення Тернопільської області на 2022—2026 роки» від 10 вересня 2021 року № 01-7337/05.

Інформує: Байталюк Світлана Анатоліївна — директор департаменту культури та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.

6. Про розгляд звернення громадянина Дзюби Є. від 13 жовтня 2021 року щодо підтримки проєкту «УПА очима східняка».

Інформує: Білик Любомир Степанович — голова постійної комісії. 

7. Про розгляд звернення громадянина Галябарди С. від 28 вересня 2021 року щодо започаткування «Фестивалю поезії і пісня Степана Галябарди «Новий день над Україною».

Інформує: Білик Любомир Степанович — голова постійної комісії.

8. Про розгляд звернення Тернопільської обласної організації всеукраїнського товариства «Лемківщина” від 20 жовтня 2021 року № 11 щодо сприяння у створенні телефільму.

Інформує: Білик Любомир Степанович — голова постійної комісії.

9. Про зміни у штатному розписі комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» (подання від 13 вересня 2021 року № 094).

Інформує: Філь Євген Васильович — директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини».

10. Фінансовий звіт Тернопільського обласного художнього музею за 9 місяців 2021 року (подання від 11 жовтня 2021 року № 140).

Інформує: Шергей Григорій Платонович — директор Тернопільського обласного художнього музею.

11. Звіт управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштівх обласного бюджету за 9 місяців 2021 року (подання від 18 жовтня 2021 року № 01-14/309).

Інформує: Василенко Ганна Миколаївна — начальник управління інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Тернопільської обласної державної адміністрації. 

12. Про зміни у штатному розписі Тернопільського обласного методичного центру народної творчості (подання від 19 жовтня 2021 року № 259).

Інформує: Вермінський Володимир Євгенович — директор Тернопільського обласного методичного центру народної творчості. 

13. Звіт Тернопільського обласного методичного центру народної творчості про використання коштів обласного бюджету за ІІІ квартал 2021 року (подання від 23 жовтня 2021 року № 268).

Інформує: Вермінський Володимир Євгенович — директор Тернопільського обласного методичного центру народної творчості.

14. Звіт Тернопільського обласного методичного центру народної творчості про використання коштів обласного бюджету за І півріччя 2021 року (подання від 12 липня 2021 року № 01-871).

Інформує: Вермінський Володимир Євгенович — директор Тернопільського обласного методичного центру народної творчості.