Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

11.11.2021

Відбудеться урочисте відкриття нових експозицій в «Печері-музеї трипільської культури Вертеба» 

12 листопада о 12:00 год. на Борщівщині урочисто презентують нову локацію — «Гончарна майстерня трипільського майстра» та дві оновлені експозиції, створені у «Печері-музеї трипільської культури Вертеба».

Також команда проєкту репрезентуватиме сайт «Музей трипільської культури печера Вертеба».

«Під час заходу учасники матимуть можливість ознайомитися зі структурою сайту, історією його створення та його функціоналом. Окрім того, в рамках презентації продемонструють фільм про реалізацію всіх етапів проєкту», — розповідають організатори.

Захід відбудеться в приміщенні Борщівського обласного комунального краєзнавчого музею (м. Борщів, вул. Шевченка, 9).

Опісля в підземному музеї трипільської культури у печері Вертеба (с. Більче-Золоте Чортківського району) відбудеться огляд нової локації — «Гончарна майстерня трипільського майстра» та буде презентовано дві оновлені експозиції.

Нагадаємо, експозиційні ділянки та сайт «Музей трипільської культури печера Вертеба» створені за фінансової підтримки Українського культурного фонду в рамках проєкту «Вдосконалення і розвиток туристичного потенціалу «Печери-музею трипільської культури Вертеба».

Спікер заходів — Михайло Сохацький, керівник проєкту, археолог, багатолітній дослідник печери Вертеба та трипільських пам’яток на Тернопільщини. Урочистості організовує Борщівський обласний комунальний краєзнавчий музей за підтримки Українського культурного фонду. 

Довідково:

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році, як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури й креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.