Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

12.11.2021

ПРОЄКТ

ПОРЯДОК

передачі/приймання  з балансу на баланс майна  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області

1. До майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, на яке поширюється дія цього порядку, з урахуванням норм Національного положення (стандарту)  бухгалтерського обліку належать: основні засоби, в тому числі інші необоротні матеріальні активи, малоцінні необоротні матеріальні активи, нематеріальні активи,  запаси  (далі – Майно).

2. Передача/приймання Майна з балансу на баланс підприємств, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області здійснюється на безоплатній основі.

3. Ініціаторами  передачі/приймання  можуть бути:

- підприємства, установи та організації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області;

- управління з питань комунального майна та природних ресурсів Тернопільської обласної ради;

- Тернопільська обласна державна адміністрації (структурні підрозділи Тернопільської обласної державної адміністрації) з обґрунтуванням доцільності передачі/приймання.

4. Для отримання  дозволу на передачу/приймання майна  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області  суб’єкт ініціативи подає до Тернопільської обласної ради такі  документи:

- клопотання на ім’я голови Тернопільської обласної ради з пропозицією  провести передачу/приймання   Майна;

- техніко-економічне обґрунтування доцільності приймання/передачі Майна;

-  згоду юридичної особи, на баланс якої передається/приймається  Майно;

- письмове погодження управління  з питань комунального майна та природних ресурсів Тернопільської обласної ради і галузевого структурного підрозділу Тернопільської обласної державної адміністрації;

- відомості про Майно, яке пропонується для передачі/приймання, за  встановленими  даними бухгалтерського обліку;

- відомості про відсутність (наявність) обтяжень  чи обмежень  стосовно Майна, яке пропонується для передачі/приймання. 

5. Проект рішення Тернопільської обласної ради  щодо  передачі/приймання з балансу на баланс майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області розміщується на офіційному вебсайті Тернопільської обласної ради відповідно до норм чинного законодавства України.

6. Після надходження до Тернопільської обласної ради відповідного клопотання суб’єкта ініціативи щодо надання дозволу на передачу/приймання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, за результатами розгляду постійною профільною комісією Тернопільської обласної ради, питання виноситься на розгляд пленарного засідання сесії Тернопільської обласної ради.

7. На підставі позитивного рішення Тернопільської обласної ради здійснюється передача/приймання з балансу на баланс майна  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області згідно з окремим актом, який складається у трьох примірниках: по одному примірнику для кожної із сторін передачі/приймання Майна, а третій примірник  надається до управління з питань комунальної власності та природних ресурсів Тернопільської обласної ради.

8. Комісію з передачі/приймання Майна створює сторона, яка приймає майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

9. Порядок передачі/приймання Майна з балансу підприємств, установ, організацій  державної  (іншої) форми власності на баланс підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області  та з балансу підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області   на баланс  підприємств, установ, організацій  державної (іншої) форми власності здійснюється відповідно до порядку передачі/приймання з балансу на баланс майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.