Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.12.2021

Вітання голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка з нагоди Дня працівників дипломатичної служби 

 
У сучасному світі дипломатія є основним механізмом міждержавних комунікацій. Зовнішньополітичну діяльність України ми можемо прослідкувати з часів Київської Русі. Відзначення Дня працівників дипломатичної служби в Незалежній Україні підкреслює важливість праці дипломатів.
 
Тернопільська область — багатонаціональна, відома своїми міжнародними зв’язками та полікультурними традиціями. За рік керівництвом Тернопільської обласної ради проведено більше 60-ти міжнародних зустрічей. Я радий, що у нас зав'язалася тісна співпраця з представниками різних країн. Ми разом маємо змогу розвивати як потенціал України, так і відносини між нашим регіоном та країнами, які представляють дипломати.
 
Від себе особисто й від імені всього депутатського корпусу найвищого представницького органу нашого краю — Тернопільської обласної ради висловлюю слова щирої вдячності працівникам дипломатичної служби за їхню невтомну працю на благо Тернопільщини та всієї України!
 
Шановні дипломати, ми разом показуємо всьому світові, що Тернопільщина приваблива для інвесторів, у нас — хороший туристичний потенціал. Ми цікаві для іноземців не лише з точки зору історії, культури, пам'яток, але й маємо переваги в географічному розташуванні. На Тернопіллі живуть дуже працелюбні люди, завдяки яким розвиваються різні галузі економіки. Завдання нашої каденції — максимально попрацювати з іноземними делегаціями та залучити якомога більше інвестицій у Тернопільську область. Тернопільська обласна рада поставила перед собою амбітні цілі, й з Вашою підтримкою та допомогою, переконаний, нам вдасться їх реалізувати!
 
Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, наснаги та подальших професійних досягнень!
 
З повагою 
Михайло Головко