Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.06.2022

Володимир Болєщук взяв участь у виїзних слуханнях Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики

На Тернопільщині відбулися виїзні комітетські слухання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики на тему «Аграрні інновації як фактор росту української економіки». У засіданні взяв участь перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук. Він наголосив, що держава має підтримувати товаровиробників, аграріїв, які забезпечують продовольством людей.

«Тішить, що на комітетських слуханнях почув відверту, а часом і гостру дискусію навколо питань, які справді турбують українських товаровиробників. Від того, наскільки швидко відреагує держава на проблеми цього жнивного сезону і розірве логістичний зашморг залежить те, якими будуть для України та українців наступні осінь та зима»,—  сказав Володимир Болєщук.

Під час виїзних слухань присутні мали змогу ознайомитися з роботою приватного агропромислового підприємства «Агропродсервіс», зокрема оглянути відгодівельний комплекс ВРХ, молочно-товарну ферму, демо-ділянки, насіннєвий, комбікормовий, соєвий заводи, виробничі потужності Тернопільського м'ясокомбінату.

«Завжди, а особливо в час війни, питання продовольчої безпеки є дуже важливим. Поки наші захисники боронять українські землі, аграрії мають свій фронт та свою важливу місію — забезпечити продовольчу безпеку країни, — сказав Володимир Болєщук. У своїй діяльності група компаній Агропродсервіс сповідує філософію доданої вартості. Там не тільки вирощують, але й переробляють вирощену та відгодовану продукцію. Це додаткові кошти до бюджету, нові робочі місця для людей та зростання конкурентноспроможності української продукції. Такі підприємства показують шлях у майбутнє агросправи, а зараз усіма своїми потугами працюють, щоб гарантувати продовольчу безпеку України».