Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.11.2022

Визначили переможців V Міжнародного фестивалю-конкурсу «Сім нот»

Наталія Ізотова, викладачка Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, разом з колегами взяла участь у V Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сім нот». І як результат — найвищі відзнаки у вокальному жанрі. Конкурс відбувався дистанційно у Харкові.

Так, дует Наталії Ізотової та поляка Хуберта Мікоша, випускника Тернопільського національного медичного університету ім.І.Горбачевського, виборов Гран-прі. Митці виконали пісню «Танго» (слова Луї Потерат, музика Джовані Раймондо). Музичний супровід здійснили концертмейстер коледжу, піаністка Надія Маловічко та струнне тріо студентів у складі Олега Кицкая (клас викладача, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Татарінцева), Олени Боїло (клас викладачки Любові Баклаженко) та Марії Стефанчишин (клас викладачки Ірини Воробель).

У конкурсі «Сім нот» Наталія Ізотова також стала лауреатом І ступеня за виконання пісні «Припадаю до Тебе, мій Христе» (партія фортепіано  — викладачка коледжу Наталія Кравчук, скрипка —  студентка Олена Боїло).

Конкурс організований ГО«Промінці», Асоціацією музичних конкурсів України за підтримки Харківського обласного  організаційно-методичного центру культури і мистецтва.