Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.12.2022

Михайло Головко привітав військовослужбовців Тернопільщини з Днем Збройних Сил України

 
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко від імені найвищого представницького органу нашого краю, депутатського корпусу та апарату обласної ради привітав рядових солдат і офіцерів Військового комісаріату області та добровольців батальйону «Тор» з великим і важливим для нас усіх святом — Днем Збройних Сил України.
 
Мав за честь сьогодні вручити нагороди та потиснути руки представникам найгероїчнішої та найсміливішої армії у світі — нашим Воїнам, Захисникам України.
 
Ці люди є сьогодні прикладом мужності, незламності, твердості, бойового духу української нації, носіями коду Воїна-захисника часів козаччини, гайдамаччини, січового стрілецтва, вояків УНР та УПА. Не одне покоління демонструвало звитягу у протистоянні одвічному ворогу: спершу — ординцям, більшовицьким комуністам та «кегебістам», а нині  — московитам, які не можуть змиритися з нашою волею і державністю.
 
І сьогодні хлопці та дівчата ЗСУ невипадково так гідно тримають високу планку, виконуючи поставлені завдання якнайкраще. В цьому прослідковується тяглість націоналістичних і військових традицій українців, які були закладені ще нашими славними пращурами і які ми змогли зберегти для наших нащадків, — це звитяга, яка переходить з роду в рід. 
 
Схиляю голови перед кожним представником Збройних Сил України, який сьогодні, не шкодуючи життя, захищає майбутнє нашої нації. Враховуючи, що ми змушені воювати з ворогом, який переважає нас і за чисельністю, і за озброєнням, має один з найбільших у світі ядерний потенціал, те, як ми боремося і перемагаємо, викликає захоплення! Україна — єдина країна, котра без остраху дає агресору гідну відсіч.
 
Пам’ятаймо, наша мета — не тільки звільнити Батьківщину, а знищити московію, щоб врешті-решт запанував мир. І лиш тоді, як писав великий Пророк: «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі».
 
Дякую всім тим Героям, хто присвятив себе захисту Української Держави. Бажаю міцного здоров’я, досягнення всіх цілей та швидкого повернення до рідних і близьких з омріяною віками величною Перемогою!
 
Слава Збройним Силам України!
Слава нації!
 
Голова Тернопільської обласної ради
Михайло Головко