Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

25.01.2023

З нагоди Дня Соборності України Михайло Головко нагородив почесними відзнаками, грамотами та цінними подарунками Воїнів Тернопільщини

За сумлінну військову службу, професійне виконання бойових завдань із забезпечення національної безпеки і оборони України та з нагоди Дня Соборності України кращі військовослужбовці нашого краю отримали Почесні відзнаки Тернопільської обласної ради «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька, Почесні відзнаки голови Тернопільської обласної ради нагрудні знаки «За особливий внесок у розвиток Тернопільщини та України», цінні подарунки (годинники) та подяки голови Тернопільської обласної ради.
 
«Нова українська генерація довершить те, що нам не суджено було довершити. Ми віримо глибоко в українське молоде покоління, що прийде після нас», — казав свого часу головнокомандувач УПА, генерал-хорунжий Роман Шухевич.
 
«Сьогодні діти і внуки наших славних предків перебувають на передовій, ризикуючи своїм життям, щоб захистити нашу свободу і суверенітет. Певен, що саме їм відведена ключова місія у творенні світової історії — гідно довершити ідею чину лицарів попередніх поколінь. З честю тисну руки Героям наших днів, бажаю сили, наснаги, здоров'я і здійснення усіх задумів. Висловлюю глибоку вдячність за їхню мужню службу та відданість справі захисту України. Вони є справжніми Героями та натхненням для всіх нас. Продовжуймо підтримувати та молитися за наших військових. Разом ми подолаємо будь-які перешкоди і вийдемо переможцями», — сказав під час нагородження голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
Честю для очільника області було також отримати український стяг, підписаний військовими Тернопільщини. А особливо приємний сюрприз підготувала старший солдат Зоя Головатюк, яка зачитала свої власні віршовані рядки. Чарівна українська Жінка-Воїн своєю проникливою поезією зачепила кожного, адже пише про те, що нам так болить сьогодні. 
 
Українські Воїни — найкращі!
Слава ЗСУ!