Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.02.2017

Асоціація українських правників

Український фонд культури

Київський інститут музики імені Р.М. Глієра

 

№ 5/3-139 від 12.01 2017 р.

Голові Тернопільської Обласної Ради
Овчаруку В.В.

 

Шановний Вікторе Вікторовичу!

 

Користуючись нагодою, засвідчуємо Вам свою високу повагу та звертаємось із надією поєднати наші зусилля у сприянні розвитку морально-духовних засад у дітей та молоді, формуванні у них здорового способу життя, підвищенні пріоритету загальнолюдських цінностей. Адже творення соціально-моральної культури починається від формування кращих людських якостей, які допомагають людині стати гідною особистістю. Цей тривалий шлях розпочинається в сім'ї і продовжується в освітньо-виховних закладах. Від того, що сьогодні ми дамо своїм дітям, залежатиме не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої держави.

З огляду на це, Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників», Київський інститут музики ім. Р.М. Глієра та Український фонд культури, за підтримки Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл» та Громадської організації «Громадський форум суспільної етики» з метою популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до багатоетнічної та толерантної України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості проводять VІI Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», в організації якого у попередніх роках брали участь департаменти та інші державні органи управління в галузі освіти.

VІI Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» проводиться з 20 лютого по 20 квітня 2017 року. Робота журі щодо визначення переможців і лауреатів Конкурсу – з 20 квітня по 10 травня 2017 року. Церемонія нагородження переможців пройде у м. Києві у другій декаді травня поточного року.

Для участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних та студенти вищих навчальних закладів.

Умови Конкурсу розміщені на офіційних Інтернет-сайтах: Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» (aup.org.ua), Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра (glierinstitute.org).

Просимо Вас, шановний Вікторе Вікторовичу, сприяти проведенню VIІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» та впевнені, що спільними зусиллями ми забезпечимо гідне його проведення в цьому навчальному році, чим сприятимемо вихованню підростаючого покоління і підвищенню моральності суспільства в цілому.

 

За додатковою інформацією просимо звертатись за телефонами:

+38 067-37-37-600 – Костицький Василь Васильович,

+38 097-968-53-34 – Сердюк Наталія Аркадіївна,

+38 067-734-02-40 – Новицька Наталія Борисівна,

+38 063-106-85-81 – Суходольська Анастасія Андріївна.

Додаток: Положення про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».  Скачати файл