Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.02.2017

30 січня 2017 року відбулося засідання наглядової ради ПАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон»

30.01.2017 відбулося засідання наглядової ради Публічного акціонерного товариства „Тернопільський радіозавод „Оріон”, державна частка в статутному капіталі якого складає 96,13 %. На засіданні прийнято рішення про проведення загальних зборів акціонерів товариства 28 квітня 2017 року, визначено порядок денний зборів:

  1.  Обрання членів лічильної комісії для забезпечення проведення  голосування на річних загальних зборах акціонерів товариства 28.04.2017 року.

2. Затвердження висновку ревізійної комісії за результатами перевірки річної фінансової звітності за 2016 рік.

3. Звіт правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства у 2016 році, прийняття рішення за наслідками його розгляду.

4. Затвердження річного звіту товариства за 2016 рік.

5. Розподіл прибутку товариства, в тому числі затвердження розміру річних дивідендів за результатами діяльності товариства у 2016 році. Встановлення дати складання переліку осіб, які мають право на отримання дивідендів, порядку та строку їх виплати.

            6. Затвердження нормативів розподілу прибутку товариства на 2017 рік, в тому числі планового нормативу відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності товариства у 2017 році.

            7. Звіт наглядової ради про роботу за 2016 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду.

            8. Звіт ревізійної комісії про роботу за 2016 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду.

            9. Затвердження основних напрямків діяльності товариства на 2017 рік.

            10. Припинення повноважень членів наглядової ради.

            11. Обрання членів наглядової ради.

12. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами наглядової ради, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з обраними членами наглядової ради.

13. Встановлення чітких цілей діяльності товариства на 2017 рік.

14. Внесення змін до Статуту товариства, шляхом викладення його у новій редакції.

15. Затвердження змін та доповнень до внутрішніх нормативних документів товариства, шляхом викладення їх у новій редакції.