Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

21.03.2017

Проданий ОНБ повертається у державну власність

 

            Вищий господарський суд України підтвердив законність та обґрунтованість рішень господарських судів першої та апеляційної інстанції та відхилив касаційну скаргу Приватного підприємства «Тернопіль-Західінвест» на рішення господарського суду Тернопільської області від 06.06.2016 у справі №921/163/16-г/11, яким розірвано Договір купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва державної форми власності – 40-квартирного житлового будинку, що знаходиться за адресою вул. Паращука, 5, м. Теребовля, Тернопільська область, укладеного 27.12.2005 між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Тернопільській області та Приватним підприємством «Тернопіль-Західінвест».

            Підставою для звернення регіональним відділенням до господарського суду з позовом до ПП «Тернопіль-Західінвест» про розірвання Договору стало невиконання покупцем зобов’язань щодо одержання дозволу на виконання будівельних робіт в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю, завершення будівництва та введення об’єкта в експлуатацію у строки, встановлені Договором.

            З метою виконання рішення господарського суду Тернопільської області від 06.06.2016 (набрало законної сили 10.10.2016) регіональним відділенням розпочато роботу щодо повернення об’єкта незавершеного будівництва в державну власність. Зокрема, наказом регіонального відділення від 18.11.2016 № 00626 прийнято рішення про проведення інвентаризації та оцінки об’єкта незавершеного будівництва станом на 10.10.2016.

            Станом на сьогоднішній день на розгляд Комісії з питань повернення в державну власність об’єкта приватизації у разі розірвання або визнання недійсним договору купівлі-продажу такого об’єкта інвентаризаційною комісією надано матеріали інвентаризації та оцінки об’єкта незавершеного будівництва з метою визначення розміру збитків, завданих об’єкту  за час володіння ним ПП «Тернопіль-Західінвест».