Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.06.2017

Постійна комісія Тернопільської обласної ради з питань регламенту,  депутатської   діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними  органами  держави

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії

30 червня 2017 року

 о 9.00 год.

каб.531

 1. Про звіт Тернопільської обласної ради про використання коштів обласного бюджету за  І квартал 2017 року.

 2. Про умови оплати праціголовиТернопільської обласної ради, першого заступника головиТернопільської обласної ради і заступника голови Тернопільської обласної ради шостого скликання у порядку та розмірах, визначених постановою Кабінету Міністрів України  «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09 березня 2006 року № 268 (із змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року № 353) у межах затверджених видатків на оплату праці.

 3. Про визначення двох представників громадськості від Тернопільської обласної ради до складу поліцейської комісії управління патрульної поліції у м. Тернопіль Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

4.Про затвердження Антикорупційної програми Тернопільської обласної ради на 2017 рік.

5. Про утворення  Комісії з оцінки корупційних ризиків в Тернопільській обласній раді, затвердження її складу та положення про неї.

6. Про розгляд подання прокуратури Тернопільської області (в порядку частини третьої статті 65 Закону України «Про запобігання корупції») від 05 травня 2017 року № 32-147 вих-17, щодо порушень окремими депутатами Тернопільської обласної ради вимог Закону України «Про запобігання корупції», а саме не  подання електронних декларацій з достовірними даними та в передбачений на це термін.