Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

01.08.2017

Порядок денний 
засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету

 

2 серпня 2017 року 09.00 год., 603 каб., м. Тернопіль

                                                                                                       

            1. Проект №159 «Про публічний звіт департаменту фінансів Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету за І півріччя 2017 року»

Інформує: директор департаменту фінансів Тернопільської обласної державної адміністрації Скибиляк С.І.

              

            2. Проект №160 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік»

Інформує: директор департаменту фінансів Тернопільської обласної державної адміністрації Скибиляк С.І.

3. Проект №161 «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2017 рік між Бережанською міською радою та Тернопільською обласною радою»

 4. Проект №162 «Про затвердження договору №5 між Зборівською міською радою та Тернопільською обласною радою про міжбюджетний трансферт на 2017 рік»

 5. Проект №163 «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2017 рік між Гусятинською районною радою та Тернопільською обласною радою про передачу видатків на фінансування заходів організації рятування людей на водних об’єктах Тернопільської області»

 6. Проект №164 «Про затвердження договору між Підволочиською селищною радою та Тернопільською обласною радою про передачу видатків на фінансування заходів організації рятування людей на водних об’єктах Тернопільської області на 2017-2019 роки»

 7. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Підволочиською селищною радою та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Загальна (комплексна) реконструкція спортивної площадки Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул.Морозенка, 8 в смт Підволочиськ Тернопільської області» на 2017 рік»

 8. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Підволочиською селищною радою та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Реконструкція фасадів Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул.Д.Галицького, б.90 в смт Підволочиськ Тернопільської області» на 2017 рік»

9. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Сков’ятинською сільською радою Борщівського району та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Капітальний ремонт вул.Центральна в с. Сков’ятин Борщівського району Тернопільської області. ІІІ черга» на 2017 рік»

10. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Оліївською сільською радою Зборівського району та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Капітальний ремонт (утеплення фасадів, перекриття, заміна покрівлі, влаштування дашків входу) Оліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с.Оліїв Зборівського району Тернопільської області» на 2017 рік»

 11. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Зборівською районною радою та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Капітальний ремонт (утеплення фасадів, перекриття, заміна покрівлі, влаштування дашків входу) Оліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с.Оліїв Зборівського району Тернопільської області» на 2017 рік»

12. «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт між Зборівською районною радою та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Реконструкція ЗОШ І-ІІ ступенів по вул.Озерна, 95 в с.Ренів Зборівського району Тернопільської області»

13. «Про затвердження договору від 20 липня 2017 року №3 про міжбюджетний трансферт між Ренівською сільською радою Зборівського району та Тернопільською обласною радою на співфінансування проекту «Реконструкція ЗОШ І-ІІ ступенів по вул.Озерна, 95 в с.Ренів Зборівського району Тернопільської області»