Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.10.2017

11 жовтня 2017 року 0 10.00 годині - засідання комісії


11 жовтня 2017 року о 10.00 годині в кабінеті 531 відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей.


Орієнтовний порядок денний

1. Про хід виконання у 2017 році обласної комплексної програми «Ветеран» на 2015-2019 роки.

Доповідає заступник директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації
Росоловський Володимир Олексійович

2. Про хід виконання у 2017 році обласної програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції, та членів сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції на 2015-2019 роки .

Доповідає 
заступник директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації
Росоловський Володимир Олексійович

3. Про результати розгляду колективних звернень батьків дітей з особливими потребами щодо створення додаткових умов перебування та повноцінного розвитку дітей-інвалідів у Тернопільському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Інформує: директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації 
Боярський Вадим Андрійович 

4. Про стан розгляду звернення Тернопільської обласної ради щодо врегулювання проблемних питань зарахування до страхового стажу при призначенні пенсії періоду військової служби під час мобілізації на особливий період.

Інформує голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей Богуш Андрій Петрович

5. Про розгляд листа Тернопільської обласної організації Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих до керівництва держави щодо удосконалення законодавства з питань соціального захисту учасників боротьби ОУН-УПА.

Інформує голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих 
Чернець Дем’ян

6. Про розгляд листа комунальної установи Мельнице-Подільської селищної ради «Мельнице-Подільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» щодо відшкодування витрат.

Інформує: директор департаменту соціального захисту Боярський Вадим Андрійович


7. Про розгляд листів Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату та департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації щодо надання дозволу на списання основних засобів.

Інформують в.о. директора Кузів Андрій Олегович,
директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації 
Боярський Вадим Андрійович

8. Про розгляд листа Тернопільської облдержадміністрації від 20.09.2017 р. № 01-4470/06-30 з пропозиціями щодо створення комунальної установи Тернопільської обласної ради «Центр обліку бездомних осіб» із будинком нічного перебування для бездомних осіб. 

Інформує: заступник директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації 
Росоловський Володимир Олексійович

9. Про розгляд звернення Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» щодо поліпшення житлових умов громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи». 

Інформує: директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації 
Боярський Вадим Андрійович 

10. Різне.