Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.11.2017

16 листопада о 10.00 в кабінеті № 532 відбудеться засідання комісії 

16 листопада о 10.00 в кабінеті № 532 відбудеться засідання комісіїТернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту. 

Проект порядку денного 

1. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 11 жовтня 2017 року №02-20/842 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за 9 місяців 2017 року.

Доповідає: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С. 

2. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2017 року      №02-20/850 щодо реєстру договорів за ІІІ квартал 2017 року.

Доповідає: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С. 

3. Про інформацію відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 13 жовтня 2017 року №01-06/430 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками ІІІ кварталу 2017 року.

Доповідає: начальник відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Чорний І.В. 

4. Про розгляд інформації служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2017 року №795/01-02-30 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками ІІІ кварталу 2017 року.

Доповідає: керівник службиу справах дітей Дрозд Р.О. 

5. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 30 жовтня 2017 року №05/3339-07 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за 9 місяців 2017 року.

Доповідає: начальник освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З. 

6. Про розгляд звернення Тернопільського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК від 18 серпня 2017 року №72 щодо належної фінансової підтримки у наступні роки.

Доповідає: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С., голова Тернопільського обласного ФСТ «Колос» Гунтік Г.М.

 

7. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» від 27 вересня 2017 року №63.

Доповідає: директор Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» Юрків Я.М.

 

8. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді від 25 вересня   2017 року №01-18/89.

Доповідає: директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Герц І.І.

 

9. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження колегіума-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району       від 25 вересня 2017 року №156.

Доповідає: в.о. директора колегіума-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району Миськів М.В.      

 

             10. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільського обласного центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді від 21 вересня 2017 року №140-01/140.

            Доповідає: директор Тернопільського обласного центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді Кохан Й.І.

 

           11. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського від 29 вересня 2017 року №336.

            Доповідає: директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Пахолок Р.І.

 

12.Про розгляд листа Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 27 квітня 2017 року №01-02/420 щодо сприяння у відкритті медичного пункту на базі інституту.

Доповідає: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.,  директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти       Петровський О.М.

 

          13. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 29 серпня 2017 року №01/2667-07 щодо проектної потужності Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів.

Доповідає: : начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З., директор Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Рудник О.В.

 

14. Про розгляд листа Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 10 жовтня 2017 року №01-09/4-224 щодо передбачення коштів в сумі 6 млн. грн.. при формуванні бюджету на 2018 рік з метою придбання покрівельного матеріалу відповідної марки і ґатунку для Південного і Північного корпусів академії.

Доповідає: ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

15. Про розгляд листа  обласного закладу освіти «Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» від 10 жовтня 2017 року №174 щодо виділення коштів  для термінової заміни дерев’яних вікон на металопластикові.

Доповідає: комунальний заклад освіти «Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Миронюк Б. С.

 

16. Про розгляд листа Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді від 26 вересня 2017 року      №01-18/90 щодо виділення коштів для заміни вікон на енергозберігаючі.

Доповідає: директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Герц І.І.

 

17. Про розгляд листа  Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» від 19 жовтня 2017 року №186 «Про виконання Програми розвитку навчального закладу на період 2016-2020 роки».

Доповідає: директор Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Процик В.М.

 

18. Про розгляд листа Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського від 27 вересня 2017 року №331 щодо виділення коштів за виконання проектно-кошторисної документації на утеплення студентського гуртожитку навчального закладу Тернопільської обласної ради «Капітальний ремонт студентського гуртожитку Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського по вул. Млинарській, 14-Б в м. Чорткові Тернопільської області».

        Доповідає: директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Пахолок Р.І.

 

19. Про розгляд листа Теребовлянського навчально-виховного комплексу від 30 жовтня 2017 року №228 щодо надання  дозволу на безкоштовне харчування учнів, батьки яких є учасниками АТО.

Доповідає: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

 20. Про звернення Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями від 13 жовтня 2017 року №01-68/17 щодо резолюції Першого Всеукраїнського з’їзду педагогів.

Доповідає: представник Громадської ради, начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

           21. Інформація про проведену роботу Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти щодо науково-методичного супроводу створення, становлення та діяльності опорних шкіл області та загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст., які планують стати опорними школами від 31 жовтня 2017 року №0-02/10/56.

Доповідає: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З., директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти        Петровський О.М.

 

           22. Про розгляд звернення Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 30 жовтня 2017 року     №01-02/1042 щодо збільшення фінансування у 2018 році.

Доповідає: директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Петровський О.М.

 

           23. Про розгляд листа Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 05 жовтня 2017 року №01/09/4-214 щодо зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу.

          Доповідає: ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

           24. Про вимоги щодо надання письмових пояснень керівниками комунальних установ, які належать до сфери управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Доповідає: директор Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради Смачило І.М., директор Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат     І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради Осідак В.Г., директор Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. 

           25. Про розгляд листа Державного навчального закладу «Тернопільський центр професійно-технічної освіти» від 01 листопада 2017 року №385 щодо надання дозволу на здійснення набору учнів для здобуття ними освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та включити в проект державного замовлення у 2018-2019 навчальному році підготовку кваліфікованих робітників з професії «Оператор поштового зв’язку. Оператор електрозв’язку. Касир/в банку.»

 

 

1. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 11 жовтня 2017 року №02-20/842 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за 9 місяців 2017 року. 

2. Про розгляд інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2017 року      №02-20/850 щодо реєстру договорів за ІІІ квартал 2017 року. 

3. Про інформацію відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 13 жовтня 2017 року №01-06/430 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками ІІІ кварталу 2017 року. 

4. Про розгляд інформації служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2017 року №795/01-02-30 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками ІІІ кварталу 2017 року. 

5. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 30 жовтня 2017 року №05/3339-07 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за 9 місяців 2017 року. 

6. Про розгляд звернення Тернопільського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК від 18 серпня 2017 року №72 щодо належної фінансової підтримки у наступні роки. 

7. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» від 27 вересня 2017 року №63. 

  1. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді від 25 вересня   2017 року №01-18/89. 

9. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження колегіума-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с. Зарваниця Теребовлянського району       від 25 вересня 2017 року №156. 

             10. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Тернопільського обласного центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді від 21 вересня 2017 року №140-01/140.           

           11. Про розгляд проекту штатного розпису для погодження Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського від 29 вересня 2017 року №336.

12.Про розгляд листа Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 27 квітня 2017 року №01-02/420 щодо сприяння у відкритті медичного пункту на базі інституту. 

          13. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 29 серпня 2017 року №01/2667-07 щодо проектної потужності Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. 

14. Про розгляд листа Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 10 жовтня 2017 року №01-09/4-224 щодо передбачення коштів в сумі 6 млн. грн.. при формуванні бюджету на 2018 рік з метою придбання покрівельного матеріалу відповідної марки і ґатунку для Південного і Північного корпусів академії. 

15. Про розгляд листа  обласного закладу освіти «Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» від 10 жовтня 2017 року №174 щодо виділення коштів  для термінової заміни дерев’яних вікон на металопластикові. 

16. Про розгляд листа Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді від 26 вересня 2017 року      №01-18/90 щодо виділення коштів для заміни вікон на енергозберігаючі. 

17. Про розгляд листа  Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» від 19 жовтня 2017 року №186 «Про виконання Програми розвитку навчального закладу на період 2016-2020 роки». 

18. Про розгляд листа Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського від 27 вересня 2017 року №331 щодо виділення коштів за виконання проектно-кошторисної документації на утеплення студентського гуртожитку навчального закладу Тернопільської обласної ради «Капітальний ремонт студентського гуртожитку Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського по вул. Млинарській, 14-Б в м. Чорткові Тернопільської області»

         19. Про розгляд техніко-економічного обґрунтування доцільності передачі цілісного майнового комплексу державного навчального закладу «Бучацьке професійно-технічне училище» (ДНЗ «Бучацьке ПТУ») з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області. 

20. Про розгляд листа Теребовлянського навчально-виховного комплексу від 30 жовтня 2017 року №228 щодо надання  дозволу на безкоштовне харчування учнів, батьки яких є учасниками АТО. 

 21. Про звернення Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями від 13 жовтня 2017 року №01-68/17 щодо резолюції Першого Всеукраїнського з’їзду педагогів. 

           22. Інформація про проведену роботу Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти щодо науково-методичного супроводу створення, становлення та діяльності опорних шкіл області та загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст., які планують стати опорними школами від 31 жовтня 2017 року №0-02/10/56. 

           23. Про розгляд звернення Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 30 жовтня 2017 року     №01-02/1042 щодо збільшення фінансування у 2018 році. 

           24. Про розгляд листа Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 05 жовтня 2017 року №01/09/4-214 щодо зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу. 

           25. Про вимоги щодо надання письмових пояснень керівниками комунальних установ, які належать до сфери управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації. 

           26. Про розгляд листа Державного навчального закладу «Тернопільський центр професійно-технічної освіти» від 01 листопада 2017 року №385 щодо надання дозволу на здійснення набору учнів для здобуття ними освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та включити в проект державного замовлення у 2018-2019 навчальному році підготовку кваліфікованих робітників з професії «Оператор поштового зв’язку. Оператор електрозв’язку. Касир/в банку.»