Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

21.11.2017

24 листопада  о 8.30 у 531 кабінеті засідатиме комісія 

24 листопада  о 8.30 у 531 кабінеті розпочнеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

1. Про розгляд листа Тернопільської міської ради від 16.11.2017 № 2455/01 про виплату одноразової допомоги на поховання членам сімей загиблих, в яких загинув учасник антитерористичної операції або особа, мобілізована на військову службу, смерть якої не пов’язана з виконанням військового обов’язку.

Інформує:

Начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради

Сулима Володимир Іванович

 

2. Про розгляд пропозиції Тернопільської облдержадміністрації  щодо покращення матеріального становища учасників антитерористичної операції, учасників-добровольців антитерористичної операції, сімей загиблих (померлих) та поранених, смерть, поранення, захворювання яких пов’язані з виконанням завдань із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності україни, безпосередньою участю в антитерористичній операції, членів сімей Героїв Небесної Сотні та постраждалих учасників Революції Гідності.

Інформує:

директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації

Боярський Вадим Андрійович

 

3. Про визначення кандидатур для включення до складу робочої групи з питань перевірки діяльності будинків-інтернатів соціального захисту населення Тернопільської області згідно листа департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації від 14.11.2017 № 4819.

Інформує:

директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації

Боярський Вадим Андрійович

 

4. Різне.