Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

15.12.2017

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності щодо майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області

 

Відповідно до рішення Тернопільської обласної ради від25 червня 2015 року № 1968  «Про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності щодо майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області» (зі змінами та доповненнями), Тернопільська обласна рада(м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8) оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

 

1. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою надання в оренду.

2. Назва об’єкта оцінки: приміщення підвалу, загальною площею 348,9 кв.м.

3. Місцезнаходження об’єкта оцінки: м.Підгайці, вул.Шевченка, 2.

4. Балансоутримувач приміщення: Тернопільське обласне виробничо-торгове аптечне об’єднання.

 

1. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою надання в оренду.

2. Назва об’єкта оцінки: частинанепрацюючої труби котельні будинку-інтернату.

3. Місцезнаходження об’єкта оцінки: м.Теребовля, вул.Глещавецька, 68.

4. Балансоутримувач приміщення: Теребовлянський психоневрологічний будинок-інтернат.

 

1. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою надання в оренду.

2. Назва об’єкта оцінки: нежитлове цокольне приміщення терапевтичного корпусу №4, загальною площею 60 кв.м.

3. Місцезнаходження об’єкта оцінки: м.Тернопіль, вул.Клінічна, 1.

4. Балансоутримувач приміщення: Тернопільська університетська лікарня.

 

Претенденти подають до Тернопільської обласної ради конкурсну документацію.Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

 

До підтвердних документів належать:

-       заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 до положення);

-     копія установчого документа претендента;

-     копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

-      письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

-     копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

-         інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, а також терміну їх виконання, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 

Конкурс відбудеться 10 січня 2018 року о 11.00 год. в адміністративному  будинку Тернопільської обласної ради (кімната 531).

Документи   приймаються  до 16.00 год. 5 січня 2018 року в кабінеті  647  виконавчого  апарату Тернопільської обласної ради  по  вул.М.Грушевського, 8.

 

Довідки за телефоном: 52-66-33.

 

Голова конкурсної комісії                                      А.І.ЦИБУЛЬСЬКИЙ

Секретар конкурсної комісії                                             Л.В.СИНОВЕРСЬКИЙ