Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.01.2018

До 25 лютого – конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

 

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub розпочинають Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України. Останній день подачі есе 25 лютого 2018 року.

Переможці конкурсу отримають унікальну можливість почути поради з планування та розвитку кар’єри від керівників підприємств, організацій і державних органів влади та провести день з топ-менеджерами кампаній та відомими українцями.

Есе повинно розкривати:

  •          персональні плани та очікування щодо обраної професії;
  •          бачення свого майбутнього розвитку в професії та перспективи самореалізації;
  •          плани зробити внесок своєю працею у розвиток країни.

Вимоги до есе: до 2 сторінок, українською мовою, 12 шрифтом, грамотність та охайність.

На початку есе важливо зазначити:

  •          Прізвище, ім’я, по батькові/ місто, навчальний заклад, клас/ контактний телефон та електронна пошта автора есе.
  •          ПІБ та контактний телефон одного з батьків та вчителя/класного керівника.
  •          З ким з успішних людей в обраній професії учасник/учасниця хотів/хотіла би зустрітися (відомою людиною, керівником підприємства, організації, державного органу влади тощо).
  •          Які питання ви маєте до обраної людини?

Етапи конкурсу:

  •          І реєстраційний етап: 15 січня - 25 лютого 2018р. – період подачі конкурсних робіт.
  •          II відбірковий етап: 26 лютого - 05 березня 2018 р. – розгляд есе конкурсною комісією та визначення учасників регіональних зустрічей. Список учасників регіонального етапу буде оприлюднено 5 березня 2018р.
  •          ІІI регіональний етап: 15 березня - 15 травня 2018р. – зустрічі кращих авторів есе з керівниками компаній, установ, організацій, в одному з  п’яти міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі.
  •          ІV національний етап: 31 травня -1 червня 2018р. – фінал конкурсу – Всеукраїнська конференція «Моя кар’єра в Україні» та День з топ-менеджером у місті Київ.  

1 червня 2018 року переможці проведуть День з успішною людиною (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо).

Для участі в конкурсі необхідно:

  •          Написати есе на тему «Моя майбутня професія: планування і розвиток». 
  •          На початку есе обов’язково вказати контактну інформацію.
  •          Відправити готове есе на e-mail: info@careerhub.in.ua з приміткою «Робота на конкурс_ПІБ» до 25 лютого 2018 р.

Більш детальну інформацію можливо дізнатися з положення про конкурс, яке розміщене на офіційних сайтах організаторів: www.csr ukraine.org та  www.careerhub.in.ua   та офіційній сторінці на Facebook  https://www.facebook.com/CareerHubUkraine/ .

З будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертатися до менеджера проекту Олени Воропай, info@careerhub.in.ua, (044) 292 02 48, моб. 093 57 90 187.