Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

25.01.2018

02 лютого о 10.00 відбудеться засідання комісії (кабінет №531)

Постійна комісія Тернопільської обласної ради з питань  регламенту,  депутатської   діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними  органами  держави

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії

02 лютого 2018 року

 

каб. 531

Поч. 10.00 год. 

1. Про формування плану роботи постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави на 2018 рік.

2. Про розгляд інформації управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації від 19 грудня 2017 року № 2-01/716 про стан виконання Плану заходів щодо захисту населення області від впливу іонізуючого випромінювання на 2014-2017 роки.

3. Про розгляд громадянської пропозиції громадянина Вивюрки Степана Васильовича від 05 січня 2018 року № ВСВ-1961-09-28/311-К/2018 щодо внесення до порядку денного сесії Тернопільської обласної ради питання «Про усунення порушень законності в діяльності територіальних органів поліції в Тернопільській області»

4. Про розгляд питання щодо підтримки відкритого звернення депутатів Шумської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо суспільно-політичної ситуації в державі.

5. Про розгляд депутатського звернення депутата Тернопільської обласної ради шостого скликання Масник Наталії Богданівни від 22 грудня 2017 року щодо проведення службового розслідування стосовно проведення засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту без повідомлення всіх членів комісії.

6. Про розгляд звернення Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування від 22 грудня 2017 року № 56/17 щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України депутата Тернопільської обласної ради Тимошика Михайла Морозенковича.

7. Про розгляд проекту програми соціально-економічногота культурного розвитку області на 2018 рік.

           8. Про розгляд проекту програми антитерористичних заходів у Тернопільській області на 2018 рік.

 

9. Про формування плану роботи Тернопільської обласної ради на 2018 рік.

10. Про внесення змін до складу комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Тернопільської обласної ради.

11. Про звіт управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету за ІV квартал 2017 року.

  1. Про звіт голови постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань  регламенту,  депутатської діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави про діяльність за 2017 рік.

13. Про звіт Тернопільської обласної ради про використання коштів обласного бюджету за 2017 рік.