Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

08.02.2018

До 11 лютого - подача заявок  у молодіжну школу«DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія» 

Що потрібно для якісних змін в управлінні громадами і впровадження інноваційних рішень? Насамперед – нові лідери. Програма DOBRE запрошує молодих ініціативних людей з громад-партнерів взяти участь у молодіжній школі «DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія» і стати такими лідерами.  Учасники школи матимуть можливість зміцнити свій лідерський потенціал, отримати розуміння належного урядування, і побачити, як можна досягти кар’єрного успіху у сфері місцевого самоврядування та змінювати життя своїх громад на краще. І все це – в інтерактивній формі симуляційних сесій, креативних завдань, розв’язання реальних проблем громад. Випускники школи матимуть розуміння, навіщо і як вони можуть долучитися до впровадження або поліпшення практик урядування у своїх громадах, вмітимуть генерувати ідеї і проекти для вирішення проблем громад, навчаться доводити на практиці свій потенціал приносити користь громаді й отримають шанс стати справжніми місцевими лідерами, готовими зайняти керівні позиції у своїх громадах.

Основні теми школи: належне урядування, громадський нагляд і доброчесність, вирішення проблем, дизайн-мислення для нестандартних рішень.

Ми шукаємо саме вас, якщо ви маєте цікаві ідеї і готові впроваджувати їх у своїх ОТГ. Приєднуйтесь! Буде цікаво і весело.

Заповнити заявку на форум можна тут – https://goo.gl/forms/L9MC1PTZr0LPYN4J2

Умови і правила.  До участі у конкурсі запрошуємо молодих людей від 16 до 35 років, які проживають на території ОТГ, що беруть участь у програмі DOBRE.  Повний перлік є тут та тут. Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму онлайн. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті. Неповні та невчасно подані заявки розглянуті не будуть.

Кінцевий термін подачі заявок – 11 лютого 2018 року.

Групи учасників будуть визначені організаторами на підставі інформації, отриманої з заявок, з метою забезпечення рівного регіонального представництва та надання можливості учасникам налагодити контакти з молоддю з ОТГ з інших областей. Програма DOBRE забезпечує проживання та харчування учасників під час проведення школи, та відшкодовує вартість проїзду за наданими залізничними / автобусними квитками.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.