Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

18.04.2018

20 квітня о 13.30 в к. 532 - засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

 

 Порядок денний засідання

  1. Про  розгляд  листа  (клопотання)  Кривченської сільської ради від 11 грудня 2017 року № 247 щодо ремонту під’їзної дороги до печери «Крешталева» та укладення угоди між Кривченською сільською радою та Тернопільським обласним комунальним центром туризму,краєзнавства,спорту та екскурсій учнівської молоді.

Інформує:  головаКривченської сільської радиВ.С.Базюк.

2. Про розгляд клопотання Тернопільського комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді від 26 березня 2018 року № 85 щодо розгляду можливості у виділенні  вище вказаному центру приміщення, більшого за площею, що є  об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернополя.

Інформує: директор Тернопільського комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді О.Г.Пшенична.

 3. Про розгляд звернення підприємців села Кривче Борщівського району (В.С.Башняка., С.І.Бойчука.)  щодо незаконних дій та зловживання службовим становищем завідувачем печери  «Кришталева» Н.Р.Семенюк.

Інформує:  підприємеці села Кривче Борщівського району В.С.Башняк., Б.С.І.Бойчук.

  1. Про розгляд звернення Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу від 29 січня 2018 року № 20  щодо виділення коштів згідно  проектно-коштористної документації в сумі 2 281 304,63 грн.

Інформує: директор Новосільського обласного спеціальний навчально-виховничого комплексу Д.Й.Коменда.

5. Про розгляд звернення директорів, педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти міста Чорткова, депутатів Чортківської міської ради щодо виділення додаткових коштів освітньої субвенції для виплати заробітної плати вчителям з надбавкою до посадового окладу в повному обсязі,  передбаченої  постановою  Кабінету  Міністрів  України від 23 березня 2011 року № 373 «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування».

Інформує: начальник управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Л.М.Поліщук.

6. Про розгляд звернення педагогічного колективу закладів середньої освіти   м. Кременець та депутатів  Кременецької  міської ради  від 27 лютого 2018 року № 313/02-25 щодо виділення додаткових коштів освітньої субвенції для виплати заробітної плати вчителям з надбавкою до  посадового окладу в повному обсязі.

Інформує: голова Кременецької міської ради О.А.Ковальчук.

7. Про розгляд листа Тернопільської обласної ради від 7 березня 2018 року № 01-292 щодо вжиття заходів дисциплінарного впливу до керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, якими ігнорується виконання доручень керівництва Тернопільської обласної ради про щоквартальну інформацію щодо залучення коштів міжнародних програм, фондів та грандів, а також необхідності її активізації керівникам установ (підприємств) комунальної власності Тернопільської обласної ради.

Інформує: Голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів; директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Олександра Барвінського Р.І.Пахолок; директор Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою М.Я.Плаксій; директор   Збаразької   санаторної  загальноосвітньої   школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради О.В.Рудник; директор комунальної установи Тернопільської обласної ради « Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із літніх видів спорту» О. Ю.Куриляк.

8. Про заслуховування інформації керівника управління Держгеокадастру в Тернопільській області щодо законності використання земель навчальними закладами Тернопільської області.

 Інформує: в.о начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області В.І.Білецький.

 9. Про розгляд звернення депутатів Тернопільської районної ради від 2 березня 2018 року №01-511/8 щодо передачі приміщення обласного комунального підприємства теплових мереж «Тернопількомуненерго» у власність Великоберезовицької селищної ради для переобладнання його під спортивний зал школи.

Інформує: голова Тернопільської районної ради А.В.Галайко.

 10. Про розгляд звернення адміністрації Теребовлянського навчально-виховного комплексу від 7 березня 2018 року № 55 щодо збереження функціонування медико-ребілітаційного відділення у закладі на умовах співпраці з однією із установ системи охорони здоров’я області.

Інформує: директор Теребовлянського навчально-виховного комплексу О.В.Архитко.

 11. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної громадської організації «Федерація біатлону Тернопільської області» від 20 березня 2017 року №7 щодо створення комунальної установи Тернопільської обласної ради  «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з біатлону».

Інформує: президент Тернопільської обласної громадської організації «Федерація біатлону Тернопільської області» В.М.Щур.

12. Про розгляд клопотання ради Профоб’єднання Тернопільської області від 19 березня 2018 року № 53 щодо підняття посадових окладів та ставок заробітної плати педагогічним працівникам закладів дошкільної позашкільної, професійно-технічної, вищої освіти за рахунок освітньої субвенції.

Інформує: голова Тернопільської обласної ради професійних спілок А.В.Присяжний.

 13. Про розгляд листа Трудового колективу Державного навчального закладу «Почаївське ВПУ»  від 19 березня 2018 року № 134 щодо виділення коштів у сумі 3150,9 тис. грн. 

Інформує: голова Трудового колективу Державного навчального закладу «Почаївське ВПУ»  Т.В.Богайчук.

14. Про розгляд депутатського звернення Богдана Ігоровича Яциковського від 27 березня 2018 року № 1/5 щодо створення робочої групи з підготовки звернення до Кабінету Міністрів України з вимогою створення в м. Кременець державної установи «Західний державний центр олімпійської підготовки з санного спорту, лижного двоборства та стрибків на лижах з трампліна».

Інформує:  депутат Тернопільської обласної ради Б.І.Яциковський.

 15. Про розгляд звернення Рівненської обласної ради до Комітету з питань науки і освіти  Верховної Ради України, Міністерства освіти і науки України  «Про затвердження освітньої програми початкової школи науково-педагогічного проекту «Інтелект України» (І цикл, 1-2 класи) як типової навчальної програми» від 16 березня 2018 року № 932.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів.

16. Про розгляд клопотання виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21 березня 2018 року щодо надання у користування частини нежитлового приміщення розміром 203,7 кв.м. за адресою: м. Тернопіль, вул. Митрополита Шептицького, 26 для забезпечення активної тренувальної діяльності вихованців гуртку картингу комунального закладу «Станція юних техніків».

Інформує: заступник Тернопільського міського головиЛ.О.Бицюра.

 17. Про розгляд інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 29  січня 2018 року № 03-491/05-30 щодо реалізації заходів обласної програми впровадження  Української Хартії вільної  людини в навчальних  закладах  Тернопільської  області на 2017-2020 роки у 2017 році.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації О.З.Хома

 18. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації від 10 квітня 2018 року № 01-1989/06-30 щодо передачі з державного у комунальну власність вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації О.З.Хома.

19. Про розгляд клопотання Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання від 04 квітня 2018 року № 139 щодо розширення матеріально-технічної бази навчального закладу, а саме повернення будівель та споруд, які розташовані на території школи-інтернату та до 1994 року складали єдиний майновий навчально-виховний комплекс.

Інформує: директор Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання М.В.Старко.

 20. Про розгляд листа Комітету Верховної ради України з питань сім”ї, молодіжної політики, спорту та туризму від 04 квітня 2018 року № 04-33/03-421(70671) «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів.

21. Про розгляд листа Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти від 02 квітня 2018 року № 04-23/3-372 «Про встановлення щорічної Премії Верховної ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів».

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів.

 22. Про розгляд інформації управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області щодо результатів державного фінансового аудиту виконання бюджетної програми «Розвиток дитячо-юнацького та резервного спорту» за період з 01.01.2014 року по 31.12.2017 роки.

Інформує: начальник управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області Є.Держирука.

 23. Про розгляд інформації від 04 квітня 2018 року  № 02-20/267 щодо використання бюджетних коштів обласного бюджету за І квартал 2018 року.

Інформує: начальник фізичної культури та спорту В.С.Мацикур.