Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.05.2018

 травня о 9.00 годині в кабінеті № 532 розпочне свою роботу постійна комісія обласної ради

8  травня о 9.00 годині в кабінеті № 532 відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей.

 Порядок денний 

1. Про публічне звітування головного розпорядника коштів обласного бюджету – департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації за підсумками І кварталу 2018 року.

 

Інформує:

начальник управління фінансів департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації

Загородна Людмила Євгенівна

 

  1.   Про розгляд  подання голови Тернопільської обласної ради від 07.03.2018 року №01-292 щодо заслуховування керівників установ соціального захисту області, якими не виконується доручення керівництва Тернопільської обласної ради щодо організації роботи з участі у грантових програмах.

 

Інформує:

директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації

Боярський Вадим Андрійович

 

3. Про розгляд листа Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення від 06.04.2018 року                      № 04-34/9-73706 та інформації Тернопільської обласної державної адміністрації з питань реагування на звернення народного депутата України Бригинця О.М. щодо порушення прав людини в рамках діяльності установи Тернопільської обласної ради «Бережанський психоневрологічний інтернат».

Інформують:

заступник начальника управління надання соціальних послуг департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації

Смолій Оксана Василівна,

в.о. директора установи Тернопільської обласної ради «Бережанський психоневрологічний інтернат»

Чорний Ярослав Михайлович

 

          4. Про розгляд листа дирекції Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради від 18.04.2018 № 96 про надання допомоги у виготовленні пільгового електронного квитка для проїзду в міському транспорті дитини-інваліда, позбавленого батьківського піклування.

 

Інформує:

директор Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Смачило Іван Михайлович

 

5. Про розгляд листа Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів від 18.04.2018 № 96 про затвердження статуту Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у новій редакції.

 

Інформують:

директор Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Турецька Наталія Іванівна,

заступник начальника правового забезпечення діяльності обласної ради та територіальних громад виконавчого апарату Тернопільської обласної ради

Кузьма Ганна Романівна

 

6. Різне.