Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

31.05.2018

5 червня о 8.30 у 825 кабінеті – засідання комісії

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей

 

Дата проведення:

 5 червня  2018 року

Місце проведення:

Тернопільська обласна рада, к.825     

Початок засідання:

08.30

 

1. Про розгляд колективного звернення пенсіонерів – колишніх державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування з приводу законодавчого врегулювання питання здійснення перерахунків пенсій та інформації головного управління Пенсійного фонду України від 27 квітня 2018 року № 336/11-16 з розгляду зазначеного звернення.

 

Інформує:

 

начальник головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області

Москалик Ігор Іванович

 

2. Про розгляд звернень Сумської обласної ради щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про монетизацію пільг на проїзд та відновлення пільг і підвищення пенсій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

Інформує:

секретар постійної комісії з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей

Боярський Вадим Андрійович

 

  1.   Про звернення Петриківського обласного комунального дитячого будинку-інтернату від 14.05.2018 року № 121 щодо надання згоди на списання основних засобів.

 

Інформує:

директор Петриківського обласного комунального дитячого будинку-інтернату

Новосад Михайло Іванович

 

 

 

 

4. Про розгляд звернення Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів від 16 травня 2018 року № 112 щодо внесення змін до поданого проекту статуту Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у новій редакції.

 

Інформують:

директор Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Турецька Наталія Іванівна,

старший інспектор відділу  правового забезпечення діяльності обласної ради та територіальних громад виконавчого апарату Тернопільської обласної ради

Семчишин Валентин Адамович

 

5. Про розгляд звернення Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів від 16 травня 2018 року № 111 щодо призначення комісії для здійснення акту приймання-передачі приміщення.

 

Інформує:

заступник начальника відділу у справах майна спільної власності територіальних громад області  виконавчого апарату Тернопільської обласної ради

Пінь Михайло Миколайович

 

6. Про розгляд рішення постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності від 18 квітня 2018 року № 898.

 

Інформує:

голова постійної комісії з питань соціального захисту населення та учасників АТО і членів їх сімей

Богуш Андрій Петрович

 

7. Різне.